19.12.2019.

20:07

Foto:

Vesti

DODIK STAO UZ TRAMPA, ONI KOJI HOĆE DA VAS SMENE BI DA SRUŠE SVET! Podrška američkom predsedniku je podrška vrednostima za koje se decenijama borimo!

- Ugrožavaju kako u samoj Americi, tako i širom sveta, jer mnoge manje države se orijentišu prema SAD - dodao je Dodik.

Dodik je naglasio da Amerika, kao vodeća svetska sila usmerava globalne procese i da je jako bitno za celi svet da SAD vodi neko ko je suverenistički i patriotski orijentisan, kao aktuelni američki predsednik Tramp.

(FOTO/VIDEO) OD ERBASA SMO UZELI MOĆNE H-145, malo ih izmenili i napravili JOŠ BRUTALNIJIM! TAKO TO RADI VOJSKA SRBIJE!

- Zato izražavam punu podršku predsedniku Trampu, jer je podrška njemu podrška patriotskim i suverenističkim vrednostima do kojih je nama stalo i za koje se već decenijama borimo. Uvereni smo da samo na tim temeljima može da se gradi demokratičniji i humaniji svetski poredak - navodi se u delu pisma koje je Dodik uputio Trampu, a koje je u posedu Srne.

Dodik je na kraju citirao Trampa, dodajući da iza tih reči stoji Republika Srpska i on lično.

HRVAT "MRTAV LADAN" USRED SRBIJE PARKIRAO AUTO SA USTAŠKIM ZNAMENJEM! Policija uhapsila trojicu Srba jer su polupali vozilo sa ustaškim simbolima!

- Ako želite slobodu, ponosite se svojom zemljom. Ako želite demokratiju, držite se svog suvereniteta. Ako želite mir, volite svoju naciju. Mudri lideri uvek prvo misle na dobrobit svog naroda i zemlje. Budućnost ne pripada globalistima. Budućnost pripada patriotama - naveo je Dodik.

Tagovi: