27.04.2020.

20:46

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 40! Duh debelića i proždrljivaca u nama, napokon napušta ovaj svet! Crni pokazuje pojačane treninge!

Što je još bitnije, mislim da je prošao najkritičniji period, i da smo se nakon gotovo šest nedelja u ovom režimu ishrane navikli na njega i "krize" su nam sve ređe i ređe, sve do onog trenutka kada ih više uopšte ne budemo ni imali. Ako bih mogao slikovitije da se izrazim, a da se crkva i vernici ne naljute, svi znamo da je 40 dana period kada je duša čoveka koji je umro još uvek na zemlji i nakon toga napušta ovaj svet. Hrabro ću napraviti paralelu i reći da smatram da je onaj duh slabašnih debelića i proždrljivaca, kakvi smo bili, napokon nestao i da sada na ovom svetu ostajemo novi, znatno jači, odlučniji i disciplinovaniji MI.

Zbog svega toga, ali i činjenice da kako vreme prolazi sve manje kilograma izgubimo nedeljno, odlučio sam da dodatno pojačamo treninge. Na početku je išlo lako, ali sada se organizam "brani" i moramo da preduzmemo sve što je do nas da ga nateramo da topi više masti. Zbog toga počinjemo da trčimo, ali polako, i kraće distance. Organizujte se onako kako vam je najzgodnije, ja predlažem period od 17 do 18 sati jer tada ima najmanje ljudi i neku veliku ulicu koja vam je najbliža.

Primera radi, ja sam počeo tako što trčim od raskrsnice do raskrsnice u Kneza Miloša i tu nikome ne smetam i niko mi ne smeta. Ne preporučujem mesta gde se svi rekreiraju jer su tu gužve što je loše i za vaš trening i zbog trenutne epidemiološke situacije. Druga stvar koju ćemo uvesti je hodanje pod opterećenjem, tako što ćemo u ranac stavljati određenu težinu, ali o tome ću vam pričati više u narednim danima.

Napravili smo velike stvari, ali nemamo prava na predah i opuštanje jer su odlučujuće bitke tek pred nama. Zato samo jako, odlučno i disciplinovano, i imajte na umu da smo svakim danom odricanja i sa svakom kapljicom znoja sve bliži željenom cilju.

Sve dane "Crni dijete" pogledajte OVDE.