30.05.2020.

20:15

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 73! Jedino uredan čovek lepo izgleda! Crni vam otkriva trik koji će vam dati neverovatan vetar u leđa!

Zbog toga danas želim da pokrenem jednu drugačiju temu, i da svima vama otkrijem odličan način da napravite sebi podsticaj tokom dijete i da se osećate i izgledate bolje. Pre svega moram da vam objasnim da ovo što mi radimo nije samo dijeta nego i promena načina života, u kojoj mi sada počinjemo da vodimo računa o svom telu koje smo prethodnih godina zapustili.

Kada kažem "vodimo računa i svom telu" to se nikako ne odnosi samo na kilažu, ishranu i treninge jer to nije jedini segment koji smo zapustili. Onaj ko je prestao da brine o svom izgledu pored gojenja, ne vodi računa ni o frizuri, licu, oblačenju... Sada sve to moramo potpuno drugačije...

Kao prvo, dogovorili smo se da s vremena na vreme kupujemo sebi neke lepe i kvalitetne odevne predmete i tako postepeno menjamo svoj autfit. Uz to obavezno je da maksimalno vodimo računa o higijeni jer jedino uredan čovek lepo izgleda. Kada to kažem ne mislim na kupanje, pranje ruku i zuba, jer to pretpostavljam da svi normalni ljudi rade, nego i na činjenicu da moramo svakodnevno da se brijemo, ili negujemo bradu, i redovno da se šišamo.

Da bih vam najbolje prikazao ovo o čemu pričam pozivam vas da pogledate neki video od pre tri ili četiri dana gde sam neobrijan i neošišan, i ovaj danas gde sam nakon brijanja otišao i kod frizera. Priznaćete da su to dva čoveka. Tek kada se obrijete, napravite frizuru i lepo obučete, videćete koliku ste transformaciju napravili i koliko lepše izgledate. Ta vizuelna ekspresija će vam dati mnogo veći vetar u leđa da nastavite dalje, još jače i disciplinovanije, nego bilo koja brojka na vagi.

Tako da, dragi moji, odlučno nastavljamo dalje u ovoj našoj borbi, pridržavamo se svih pravila u ishrani, treniramo što više, ali uz to i maksimalno vodimo računa o tome da budemo uredni, obrijani, ošišani i lepo obučeni. Uradili smo mnogo, ide nam odlično, i sada ne smemo da odustanemo jer nam to nikada nije bila i nikada neće biti opcija.