20.08.2020.

18:46

Foto:

Vesti

(FOTO/VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 152! Još malo pa pada i "četrdesetka" ! Skinuli smo 39,5 kilograma!

Iako se još uvek vraćam u formu i ne mogu da treniram kao pre nego što sam se razboleo, uspeo sam u poslednjih sedam dana da izgubim još 1,5 kilogram, što znači da sam ukupno za 22 nedelja smršao čak 39,5 kilograma. Na pragu smo da nakon 10,20 i 30 "oborimo" i tu magičnu brojku od 40 kilograma.  

Informer

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre 22. nedelje kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 112,5 kilograma. To je dobar rezultat u koji niko osim mene i još nekoliko meni bliskih ljudi nije verovao. Sve ove brojke još jednom pokazuju da je "Crni dijeta" najbolja i najefektivnija u skidanju suvišnih kilograma i borbi sa masnim naslagama i gojaznošću, čak i kada vas zadesi ovako veliki zdravstveni peh kao mene.

Sve što sam naveo nam je dodatni vetar u leđa da nastavimo dalje još hrabrije i odlučnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da se što pre vratim u top formu i da nastavim odlučniji nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere da ne prođete kao ja. Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.