30.08.2020.

20:14

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 162! Poslednji vreo vikend! Crni poziva sve na fizičku aktivnost na otvorenom!


Ovako ekstremno toplo vreme ima brojne prednosti za našu dijetu, od toga da se više znojimo i brže trošimo kalorije do toga da nam se ne jede jaka, masna i kalorična hrana. Nažalost ovo leto nismo imali mnogo ekstremno toplih dana ali to nikako ne znači da ne treba maksimalno da iskoristimo ove koji su nam došli. Potrudite se da maksimalno budete aktivni napolju i uz to da jedete što više salate jer je to ono što nam svima prija kada je ovako vruće. Mnogo je lakše pridržavati se rigoroznog režima sada po vrućini nego što će biti za mesec dana. Zato Vas sve pozivam da iskoristite trenutnu meteorološku situaciju.


Ono na šta morate da obratite računa je alergija na ambroziju. Koncentracija polena je izuzetno visoka tako da morate maksimalno da se pazite a moj savet je da nosite masku. Ogroman broj ljudi je alergičan, mnogi znaju a mnogi ne znaju, a ovaj polen je toliko agresivan da nanosi tegobe i potpuno zdravim ljudima. Uz to sada ga ima u celoj Srbiji. Nemojte se igrati jer nam nikako ne treba zapušen nos, kašalj, svrab i osip koji bi nas nekoliko dana udaljili od treninga.


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Ide nam odlično i blizu smo konačnoj pobedi nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću koja je najopasnija bolest modernog vremena. Jedino što nikako ne smemo je da odustanemo ili posustanemo. To za nas nikada nije bila i nikada neće biti opcija.