29.09.2020.

21:54

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 192! Povratak u realnost! Crni se posle "visinskih priprema" vratio u grad!

Naša misija mora da se nastavi iako nam vremenski uslovi sve manje idu na ruku. Šetnja na otvorenom u ovom "oblaku smoga", svakako je mnogo teža, nezgodnija i nezdravija od fizičke aktivnosti na planini.

Ono što je prednost u ovoj situaciji je što smo za tri dana na Kopaoniku značajno poboljšali svoju kondiciju i formu pa ćemo moći da postavljamo i ostvarujemo veće ciljeve. Jedino što vam još uvek savetujem je da nosite maske, i zbog koronavirusa i zbog cvetanja polena ambrozije, koji je toliko agresivan da može da napravi problem i potpuno zdravim ljudima, a kamoli onima koji su alergični.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Pridržavamo se režima ishrane i treniramo na otvorenom kada god možemo. Ide nam odlično i svake nedelje smo sve lakši i lakši i sve zgodniji i zgodniji. Na odličnom smo putu da ubrzo izvojevamo konačnu pobedu nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću, koja je jedna od najopasnijih i najpodmuklijih bolesti modernog vremena. Jedino što nikako ne smemo sebi da dozvolimo je da odustanemo ili posustanemo, ali to nikada nije bio naš izbor.