23.10.2020.

19:37

Foto:

Vesti

( VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 216! Da li ponovo moramo da nosimo maske kada imamo fizičku aktivnost na otvorenom, kako je najbolje pripremati jaja?

Danas ću, kao i prethodnih nedelja odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka.

Od prošlog utorka stiglo mi je ukupno 267. poruka, što znači da njihov broj još uvek konstantno raste a samim tim i broj vas koji mršavite zajedno sa mnom. U ovome i jeste poenta svega što radim, da pomognem što većem broju vas da "skine" suvišne kilograme i masne naslage i pobedi gojaznost.

Dokle god uspevam u toj misiji, ništa što radim mi nije teško, pa čak ni javljanja kad sam bolestan i kada mi nije do života. 

I na ovom "Draga Saveta day-u", važe ista pravila kao i do sada. Zbog velikog broja poruka, slučajnim izborom biramo četvoro ljudi kojima odgovaram u videu dok će svi ostali svoje odgovore, u pisanoj formi, dobiti do sutra ujutru. Pošto sam do sada, prema poslednjem merenju, izgubio 47. kilograma, na videu sam odgovarao na 47. , 94. ,141.  i 188. poruku koju sam dobio. 

Pitanja je i ovog puta bilo raznih, od toga da li ponovo moraju da se nose maske kada imamo fizičku aktivnost na otvorenom do toga kako je najbolje pripremati jaja. Zanimalo vas je i koju namirnicu preporučujem za podizanje imuniteta zbog koronavirusa kao i kada smeju da se uvedu vežbe sa tegovima.

Moram da vas pohvalim da ste i ove nedelje bili izuzetno ozbiljni i da nije bilo vickastih pitanja kao ranije. Jedino što se ponovo nemali broj vas interesovao za teme u vezi sa zdravljem, što govori da postoji strah.

Bilo kako bilo, meni je svaki “Draga Saveta day” zanimljiv i šaljiv, jer podelim veliki broj korisnih saveta i imam interakciju sa svima vama koji me pratite. Pišite mi i dalje na e- mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Svako ko bude postavio pitanje dobiće odgovor, bez izuzetaka. 

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Sada nam je uz podizanje kondicije i forme bitno da čuvamo zdravlje jer broj zaraženih od koronavirusa ponovo raste a takodje nam pristize i epidemija gripa. Uz to, potrebna nam je i regulacija ishrane i fizička aktivnost na otvorenom. Sutra nas očekuje i merenje i nadamo se još manji broj kilograma. Pobeda nije daleko, nema odustajanja!