03.11.2020.

19:53

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 227! Mršavljenje je bitno ali je jedino zdravlje iznad svega! Crni poziva sve da stalno nose maske i da oblače jaknu čak i kada je napolju sunčano!

Naravno da nam je važno da gubimo kilograme i izgledamo sve bolje i bolje, ali ima nešto preče od svega toga a to je naše zdravlje. Epidemiološka situacija u Srbiji je gora nego ikada, broj zaraženih je iz dana u dan sve veći i veći, a osim koronavirusa, vrebaju i brojni drugi virusi, i sledi nam epidemija gripa. Zbog toga je neophodno da pazimo na zdravlje i preduzmemo sve mere kako se ne bismo razboleli. Ako izgubimo zdravlje, izgubili smo sve i onda nema ni dijete, ni treninga ni gubitka kilograma.

Zbog toga Vas na prvom mestu molim da kada god možete nosite maske. Bez obzira da li procenite da nema mnogo ljudi tamo gde se krećete, brzo hodate ili trčite, ipak stavite masku na lice. To će nas zaštititi od koronavirusa a ujedno će nam taj manjak kiseonika značiti za brže dizanje kondicije. Uz to molim vas da nosite jaknu čak i kada je napolju sunčano, jer je novembar mesec i to je "zubato sunce" praćeno niskim temperaturama. Tako da veoma lako možemo da potcenimo vremenske uslove, obučemo se lagano i razbolimo se a verujte mi da nam sada ne treba ni

najobičnija prehlada.
Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani i treninzima, ali pre svega čuvamo zdravlje koje nam je sada najvažnije. Pobeda nam masnim naslagama, suvušnim kilogramima i gojaznošću je jako blizu ali sada ne smemo nikako da odustanemo i posustanemo ili da se razbolimo.