04.11.2020.

20:27

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 228! Može se svečano gostiti a da ne unesete veliki broj kalorija! Crni savetuje kako da se hranite u vreme slava!

Da počnemo od onoga konkretnog, na posnim slavama smete da jedete sve vrste riba ali izbegavajte soma, šarana i sve što je pohovano. Konzumirajte slobodno čorbu i sve vrste salata koje nemaju majonez, a što se tiče ugljenih hidrata tu se odlučite za jednu vrstu, znači ako su u ponudi krompir sa lukom, prebranac i rižota neka se samo jedna stvar nađe na vašem tanjiru. Na mrsnim slavama izbegavajte svinjetinu, sve pohovano i punjeno, i kalorična jela poput mućkalica a slobodno pojedite jagnjetinu, junetinu ili teletinu. I tu slobodno jedite čorbu i sve salate bez majoneza.

Savet je i da ignorišete hleb i krompir a ako baš morate pojedite minimalnu količinu krompira. Od pića nikako sokovi a ako vam se baš pije alkohol ili je takvo dobro društvo i atmosfera onda sebi dopustite dve čaše vina ili špricera ali nikako žestoka pića i pivo, Verujte mi da ćete ovako biti i siti i veseli a nećemo naškoditi našoj dijeti.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani i treninzima, ali pre svega čuvamo zdravlje koje nam je sada najvažnije. Zbog toga vas molim da nosite masku gde god možete i da držite socijalnu distancu. Pobeda nam masnim naslagama, suvušnim kilogramima i gojaznošću je jako blizu ali sada ne smemo nikako da odustanemo i posustanemo ili da se razbolimo.