09.12.2020.

19:35

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 261! Ovo su stvari bez kojih nam je dijeta uzalud! Crni pokazuje šta je možda i najvažnije u ovom periodu dok mršavimo

Da počnemo od toga šta čini to da čovek lepo izgleda... Rećićete lepota, ali su vas valjda godine i život do sada naučili da ona nije ni jedina ni najbitnija. Neko će se u jeku ovog našeg projekta setiti, pa reći, dobra linija i zgodno telo ali je i to daleko od onoga što je zapravo najvažnije. Pod broj jedan su higijena i urednost, jer ako to nemamo možemo da budemo i Bred Pit ili Sindi Kraford ali nam je sve to uzalud.

Svestan sam da su vremena teška i depresivna i da se brinemo i za sebe i za svoje najbliže ali uprkos svemu tome nikada ne smemo zanemariti brigu o sebi. O osnovnoj higijeni poput kupanja, redovnog pranja kose i zuba ne želim ni da govorim jer ako neko to ne ispunjava onda je definitivno promašio vlog. Pričam o tome da uvek morate da budete urednom podšišani i obrijani ili da negujete bradu ako je nosite. Prvi sam koji sam poslednjih nedelja bio čupav i neuredan i želim da vam kažem da tako definitivno ne treba. Zato sam i napravio ovaj video da vidite koliko čovek lepo izgleda kada se ošiša i obrije. Tada i svi rezultati naše dijete dolaze do izražaja a i vizuelno vidimo da mnogo bolje izgledamo od onih metamorfnih masa sa početka serijala.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo !