10.12.2020.

20:23

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 262 Ne moramo pasti travu da bismo mršavili! Crni pokazuje hranjiv, niskokalorican i preukusan recept!

Odlučio sam da vam svako malo dam po jedan takav recept kojih verujte mi ima na stotine a danas je izbor spao na podvarak sa junecim mesom. Za ovo vam je potreban kupus koji smo mi sami kiselili i junece meso koje je izuzetno hranljivo i niskokaloricko.

Na 150 grama mesa stavite oko 400 grama kupusa, zacinite solju, biberom i alevom paprikom a potom kuvajte dva sata na umerenoj vatri. Verujte da cete dobiti pravu poslasticu koja ce vas dugo drzati sitima  a dobra porcija, ili sto bi nasi ljudi rekli dupke pun tanjir nema ni blizu 500 kalorija. Ovo je pravi specijalitet domace kuhinje a verujete mi biće ih još u narednom periodu.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Sada nam je uz mršavljenje bitno da čuvamo zdravlje jer broj zaraženih od koronavirusa konstantno raste i veci je nego ikada a takodje nam pristize i epidemija gripa. Uz to, potrebna nam je i regulacija ishrane uz što vise fizičke aktivnosti. Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nije daleko i zato sada nikako ne smemo da odustanemo!