11.12.2020.

20:45

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 262! Na svakom koraku imate neku zelenu površinu ! Crni pokazuje gde sve možete u gradu da trenirate na čistom vazduhu!

Ako vas mrzi da idete do šuma, izletišta ili reka koje su nedaleko od vašeg grada i za to postoji rešenje a to su definitivno parkovi. Iako su često okruženi prometnim ulicama kojima prolazi veliki broj automobila, u parku je vazduh svež zbog velikog broja drveća koje proizvodi kiseonik. Uz to tamo se uvek nešto dešava, igraju se deca, kučići trče i skaču pa vam sigurno neće biti dosadno da obrnete desetak krugova brzim hodom.

I osećaćete se dobro, istreniraćete i nadisaćete se svežeg vazduha. Uz to većina parkova ima sprave za vežbanje koje takođe treba da koristite. I naravno pošto mnoge od vas zanima u parku ne morate nositi masku ali samo ako su drugi ljudi po nekoliko metara udaljeni od vas. Sve u svemu ovo je još jedan primer da ko god želi da trenira i ima fizičku aktivnost pronađe način a onaj ko ne želi 1.000 izgovora.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo !