22.03.2019.

21:00

Foto:

Vesti

MILOŠEVIĆEVA POSLEDNJA PONUDA AMERIMA UOČI BOMBARDOVANJA: Daćemo vam rudnike, bazu i ući u NATO! Smejali su nam se u lice - UNIŠTIĆEMO VAS ZA 72 SATA!

- Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji - rekao je Bulatović.

Informer

(VIDEO) HARADINAJ MOŽE DA NAPADNE BEOGRAD?! Štab za udar na Srbiju formiran u Skoplju! Subverzivne radnje uveliko u toku - Zaev hoće OSVETU

Kako Tanjug prenosi, Bulatović je naveo da je ta ponuda došla na kraju, kao i da je tadašnje rukovodstvo SRJ pre toga ponudilo rudnike na koncesiju, na šta su dobili odgovor da je to interesantno, ali da neće.

- Druga ponuda je bila baza, rekli smo im treba vam baza, daćemo vam mi bazu sa simboličnom naknadom, i dobili smo odgovor ne hvala. Nije im trebala saglasnost jedne države, jer bi kasnije morali da pitaju i Avganistan i Siriju i Libiju i bilo koga - ispričao je Bulatović.

(VIDEO) NEMA NAZAD, IZA JE SRBIJA! Bitka na Paštriku odlučila RAT na Kosovu! Srpski HEROJI protiv OVK terorista, Vojske Albanije, američkih specijalaca i NATO avijacije! DAN KADA JE GORELO NEBO!

 

U krajnjem očaju, naša delegacija ponudila je da SRJ bude članica NATO da bi se izbeglo bombardovanje.

- Oni su se nasmejali, rekli da je to interesantno, ali da ne može ni to - kaže Bulatović.

SOLANA DA ODGOVARA ZA BOMBAROVANJE JUGOSLAVIJE! BABURIN: On je simbol tog NATO genocida i mora biti pozvan na odgovornost!

Bulatović navodi da je NATO tada hteo da gospodari svetom, a SRJ im je poslužila i kao laboratorijski primerak.

- Mi smo bili divan laboratorijski primerak, oni su govorili da će da nas unište za 72 sata, ali vidite nismo mi tu ništa krivi, nismo bili ni blesavi, ni suludi, ko bi lud zaratio svoju zemlju i svoj narod sa tako velikom silom, ali je njima trebao jedan mali, prljavi rat, kao što uvek treba kroz istoriju - navodi Bulatović.

Tagovi: