• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

22.03.2019

17:47

(VIDEO) HARADINAJ MOŽE DA NAPADNE BEOGRAD?! Štab za udar na Srbiju formiran u Skoplju! Subverzivne radnje uveliko u toku - Zaev hoće OSVETU!

Politika

(VIDEO) HARADINAJ MOŽE DA NAPADNE BEOGRAD?! Štab za udar na Srbiju formiran u Skoplju! Subverzivne radnje uveliko u toku - Zaev hoće OSVETU!

Podeli vest

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun otkrio je da se u Skoplju nalazi štab za subverzivno delovanje protiv Srbije kao i da se uveliko radi na destabilizaciji naše zemlje koja može dovesti do ozbiljnih posledica

Drecun je otkrio i zakulisne radnje uoči promene vlasti u Severnoj Makedoniji kao i pokušaj da se Srbija umeša u unutrašnje stvari susedne zemlje.

On je gostujući na Hepi televiziji govorio o severnomakedonskom premijeru Zoranu Zaevu, ocenivši da je reč o "opasnom političaru", spremnom da, kako je rekao, "čak izazove i nasilje da bi se dokopao vlasti"

Foto: Ilustracija

Otkad je Zaev na vlasti, ponovio je Drecun, u Skoplju se nalazi štab za destabilizaciju Srbije, za nasilnu promenu vlasti.

(VIDEO) NEMA NAZAD, IZA JE SRBIJA! Bitka na Paštriku odlučila RAT na Kosovu! Srpski HEROJI protiv OVK terorista, Vojske Albanije, američkih specijalaca i NATO avijacije! DAN KADA JE GORELO NEBO!

Nije, kaže, o tome i ranije pričao napamet.

- Jel vidite koliko je Zaev pokvaren političar, dvoličan, ciničan, koliko je spreman da izazove čak i nasilje da bi se dokopao vlasti. I koliko je to opasan političar. Ja sam u više navrata govorio da se, otkad je on došao na vlast, u Skoplju nalazi štab za destabilizaciju Srbije, za nasilnu promenu vlasti. Nisam to napamet pričao - naveo je.

POSLEDNJA ODBRANA ČOVEČANSTVA! Srbija primer HEROJSKE BORBE - NATO bi bombardovao i Rusiju, ali imamo najjaču vojsku na svetu, uništićemo bilo kog neprijatelja!



Istakao je da je sastavni deo onoga što traže protestanti je autonomija za Sandžak, prvi korak ka otcepljenju tog dela Srbije.

- Da li je možda nekome palo na pamet da urade isto što su i ovi u Makedoniji sa terorističkom grupom. Možda Ramuš Haradinaj iskoristi situaciju da napravi rusvaj. Ne u centralnoj Srbiji, nego u Beogradu, možda u Novom Pazaru. Kad imate ljude koji šetaju sa fantomkama, vi nikad ne znate ko je ispod te fantomke i šta može da uradi i šta ima u sebi - ukazao je Drecun.

ČETIRI AMBASADORA NATO ZEMALJA PRIJAVILI SE ZA SKUP O AGRESIJI, ALI SE NISU POJAVILI: Kukavice bili, kukavice i ostali, SRBI TO NAJBOLJE ZNAJU!



Otkrio je da je Zaev preko nezvaničnih kanala tražio da mu Srbija pomogne da sruši bivšeg premijera Nikolu Grujevskog. 

- Evo to vam kažem otvoreno. Pokušavao je na sve načine da dođe do (predednika Srbije Aleksandra) Vučića da mu pomogne da sruši Grujevskog. Srbija nije htela da se meša u sve to. Mi želimo da budemo dobri susedi Makedoniji i odbili smo tako nešto - kaže Drecun.

AMERIKA STOJI IZA PRIŠTINSKOG ULTIMATUMA SRBIJI! RUSIJA RASKRINKALA PRLJAVI DIL: Vašington režirao Tačijevu i Haradinajevu pregovaračku platformu!



Dodao je da Zaev sada ima neku fiksaciju da se sveti u najmanju ruku zbog toga što nismo učestvovali u izazivanju nasilne promene vlasti u Skoplju.

- Srbija nije ta zemlja - zaključio je predsednik parlamentarnog Odbora za KiM.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milena

pre 5 godina

Strasno dokle ide Pristina, hoce da isteraju svoje, po svaku cenu i preko svakog!!! Cemu tolika mrznja?

caca

pre 5 godina

Ako napadne dobice sta je i zasluzio nek pokusa ako sme

mimi

pre 5 godina

Milovan Drecun otkrio je da se u Skoplju nalazi štab za subverzivno delovanje protiv Srbije kao i da se uveliko radi na destabilizaciji naše zemlje koja može dovesti do ozbiljnih posledica

Tamara

pre 5 godina

Haradinaj je jedan ljigavac i provokator koji ništa sem toga ne zna da radi.

Ana

pre 5 godina

Verujem da Djilas i Bosko su tu negde u njegovoj blizni, pomno slusaju naredjenja.

Tucko

pre 5 godina

Ne lupaj gluposti bre covece jbt Lazanski i ti njega!!Ko vas placa nije mi jasno da serete po ceo dan!!Sve sto si ti predvodio u pobedu sve je propalo i sve sto si prognozirao nije se ostvarilo,manipulantu jeftini,ne plasi ovaj narod dzaba!!

Goran

pre 5 godina

Haradinaj može da pljune pod prozor Beogradu.

as

pre 5 godina

Koja paranoja deluje među ovim kretenima. Pa oni se sopstvene senke boje

Anastasia

pre 5 godina

Srbija je vojno stabilna drzava,pa cak i da pokusaju da napadnu Srbiju,imamo Bogu Hvala jaku vojsku,i odlicnu vojnu opremu.Velike su kukavice ovi Albanski krvnici.Pas koji laje ne ujeda.

Lela

pre 5 godina

Siptari i neprijatelji Srbije nece uspeti u svojoj nameri......

KiM

pre 5 godina

Takse i dalje ostaju? Vojska im je i dalje za dom spremna? Ne povlači se Američka vojska sa Kosova? Propala peticija talijanskih Srba za povlačenja talijanskog priznanja RK! Trepča je i zvanično njihova a Gazivode tek treba zvanično da potvrde? Kad zvanično uzmu Gazivode dižu Srbima cenu struje za 100% ko i takse?Ništa od razgraničenja separatističkog "Severa Kosova" ko nekada "Sao Krajne"? Ništa od ZSO? Ništa od povlačenja priznanja? Na redu su Sandžak sa 80% bošnjaka i Vojvodina sa 57%manjine? Svaki albanc po 5-10dece a Srbi izumiru i iseljavaju a Srpkinje rade abortuse? Kosovski generali i komandanti i dalje su na školovanju kod braće u Turskoj? Albanska i Kosovska vojska zajedno prsaju četnike i vežbaju baš na Kosovo polje! Kažu hrvati dolazi im 12-15% više Srba u Lepu na letovanje ma kakav rat čoveče? Kako reče ministar ako se ne reši pitanje Kosova nema povećanja plata u Srbiji? Bunjevci nikako da postanu svoji kako je to zamisleo vojvoda Nikolić? Hrvatska plata posle pola porušene i obnovljene zemlje duplo veća od srpske pa KAKO?

Karma

pre 5 godina

Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati…vizantijsko prvoslavlje je samo podela i obmana i otrov a nije samo nadvladano nego je Vizantija muslimanska zemlja ko i Kosovo i mora biti nadvladano i na celom Balkanu jer to očito po Njegovim rečima nije Njegova Crkva.

istina

pre 5 godina

Na čemu je ovaj političar. budala neopevana. Sere da bi prodavao svoje knjige i gluposti u njima.

Nikoletka

pre 5 godina

Vlada Makedonije pogresno je povukla potez.Srbija nije Severna Makedonija.

Miki

pre 5 godina

Zaevu bi bilo bolje da se smiri,na pogrešne se namerio!

aca

pre 5 godina

Da je Haradinaj mogao da napadne ili bilo šta uradi Beogradu ,već odyvno bi to uradio...Neka malo poradi na svojoj bezbednosti,jer je počeo puno da laje!

mico

pre 5 godina

Što ne napadne umesto što samo preti...šta čeka...možda bakljavu i ljimunadu....

Radomir Đ

pre 5 godina

Mogu da pokušaju, ali im ne bih bio u koži posle toga.

Maja

pre 5 godina

Pomirenje i normalizacija odnosa izmedju ovih drzava bi bilo dobro i za jedne i za druge.

Boban

pre 5 godina

Mogu samo da sanjaju. Naša vojska je obučena i spremna da brani državu i ne treba se plašiti od bilo koga.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija