18.08.2022.

11:32

Foto: Strahinja Babović

Vesti

GRAĐANI TREBA DA BUDU SPOKOJNI, Vučić će u Briselu učiniti sve da se sačuvaju državni i nacionalni interesi!


"Politika za koju se predsednik Vučić bezrezervno zalaže jeste politika budućnosti - da svi građani u regionu žive u miru i prosperitetu, da radimo i zarađujemo, da otvaramo fabrike i nova radna mesta", navela je Kisić na Instagramu.

Naglasila je da jedino tako gradimo sigurnu, a pre svega mirnu budućnost za našu decu.

"I zato građani Srbije, uoči novih razgovora u Briselu, treba da budu spokojni i da znaju da će predsednik danas, kao i do sada učiniti sve kako bi bili sačuvani državni i nacionalni interesi naše lepe zemlje", napisala je Kisić.

Podsetimo, u Briselu je danas nastavljen dijalog Beograda i Prištine, na najvišem nivou, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, najpre, sastao sa šefom evropske diplomatije Žozepom Boreljom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, a zatim je počeo zajednički sastanak sa premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem.

Informer

Sastanak zvaničnika EU Žozepa Borelja i Miroslava Lajčaka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem počeo je nešto pre 11 sati.

Na fotografijama sa zajedničkog sastanka primetno je da vlada "hladna" atmosfera između predstavnika Beograda i Prištine.

Uoči sastanka sa Boreljom, Vučić je na Instagramu napisao da nada kakvom-takvom rešenju, iako u to uopšte ne veruje.