Autor: Informer.rs

04.03.2024.

13:22

Foto: Informer

Vesti

Ekskluzivno za Informer! Koluvija: Sve su mi pokrali, dešavalo se nešto što nije trebalo da se desi! (VIDEO)

Direktor "Jovanjice Nova" Predrag Koluvija kaže da su mu odneli dosta toga sa imanja, ali i da sud to nije naredio, već da je neko to pokrao.

- Pre 4,5 godine sam bio uhapšen. Sve što je moglo da se odnese je odnešeno, nije sud naredio da se zapleni, već je to neko pokrao, na biljkama su skinute etikete koje su imale dozvolu za rad, a to je jedini dokaz o tome šta smo mi gajili. Sve lampe su ostale, a policajci su rekli da je to skinuto, očigledno je tako njima odgovaralo. Sve je neistina, laž od početka, jer je dokazano šta je istina - rekao je Koluvija.

Naš sagovornik dodaje i da je godinama policija dolazila na njegovo imanje, a on tvrdi da je to bilo nelegitimnim putem i da je doživeo nezakonito otuđenje imovine.

- Trenutno se nalazim u svojoj firmi i išao sam sa direkcijom koja oduzima imovinu i sve je odnešeno što je moglo da se odnese. Prvi put sam otišao na imanje posle 5 godina. Sumnjam da se dešavalo nešto što nije trebalo da se desi. Godinama je policija dolazila na moje imanje, ali je bila nelegitimnim putem. Ne postoji naredba za sve što su mi uzeli i sve je to nezakonit put za otuđenje imovine. Šteta je ogromna i sramota je što mi je otuđena imovina - kazao je Koluvija.