Autor: Informer.rs

03.08.2024.

17:37

Foto: Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vesti

Vučić zapušio usta neznalicama iz SPS-a! Kako mislite da iz podzemnog rudnika dođu čestice?! Ja sam garant i biću đavolji advokat!

Kako je podsetio presdenik u obilasku kasarne u Loznici i direktori najvećih javnih preduzeća drže govore o Rio Tintu i izmišljaju stvari-  

- I direktori najvećih javnih preduzeća su držali govore tim povodom, plaćali ljude, podsticali ljude, poput Srbija šuma, predsednik opštinskog odbora njihove partije iz Uba juče je kaže kako nije blizu rudnik u Loznici, al da će odande da dođu čestice da unište boston?! To je povrtarski kraj, nek nauče stručnjaci, ne može da uništi boston. Kako mislite Kako mislite da iz podzemnog rudnika dođu čestice. Takvih se gluposti naslušam da je to nerealno - istakao je Vučić.

Informer

 

Kako kaže, dođu vremena kada društveni talog umisli da može da vodi zemlju, a pametni se sklone, neki i uplaše. 

- Što se tiče političkih prvaka čestitam im, a da li mislite da se oslanjam na druge, pa neću. Sećate se nekog da je bio kriv osim mene i Siniše Malog za Beograd na vodi, a sve to danas slavimo. Odgovor ne zavisi da li ćemo mi moći da garantujemo zdravlje ljudima, ja sam garant i ja ću da budem đavolji advokat da insistiram na tome da im pronađem grešku u studijama, da bih zaštito interese naroda i zdravlje ljude. A oni će moći da izaberu referendum, da li u Loznici ili celoj Srbiji, mogu i da traže opoziv predsednika, ali to izbegavaju - istakao je predsednik. 

On je podsetio na 1881. godinu, kada je kralj Milan počeo izgradnju pruge Beograd-Niš. "Oni su mu rekli, gledao sam citat iz nekih novina, bukvalno kopi-pejst u odnosu na to što je bilo pre toliko godina, ne damo naše šljivike jer nam ne treba ova gvozdena zmija. Srbiji svaka vrsta modernizacije i suprotstavljanja zatucanosti je uvek bila izdaja, uvek je predstavljala najveći problem. A onda bi ti koji su se tome suprotstavljali najviše, prvi i najčešće koristili plodove modernizacije, uspeha i napretka", poručio je Vučić.

Informer

 

Podsetimo, specijalna medijsko-politička operacija čije je krajnji cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osmišljena i krenirana u jednoj Zapadnoj ambasadi koja joj je dala i zlokobno kodno ime "Pad zida" u punom je jeku, saznaje Informer od odličnog obaveštenog izvora.

Prema njegovim rečima, u svemu učestvuju i vrh Socijalističke partije Srbije (SPS) koja je deo vladajuće većine, kao i hejterske opozicija u kojoj se Nova DSS Miloša Jovanovića istakla kao udarna pesnica.