26.08.2024.

14:45

Foto: ATAIMAGES

Vesti

CILJ JE NAPASTI SRPSKOG LIDERA! Ludilo hrvatskih medija, opozicionih domaćih političara i medija nema granica! Kakve veze ima Vučić sa zadržavanjem Severine?!

- Ludilo hrvatskih medija i opozicionih domaćih političara i medija nema granica. Kakve veze ima predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa postupanjem bilo kog pripadnika policije ili bezbednosnih struktura, pa samim tim i sa zadržavanjem Severine na našoj granici? Očigledno je uvek i po svaku cenu cilj napasti Vučića. I to da nam lekcije deli Hrvatska koja na granici zadržava i vraća koga god stigne, i hapsi ljude zbog slušanja muzike u svom automobilu. Nisu dozvolili Vučiću čak ni da poseti najveće srpsko stratište Jasenovac. Posle poraza u vaterpolu držali su satima naše ljude na granici u autobusima. Da se ne bi postupanje granične policije iskoristilo kao povod za napad na Srbiju, na spiskovima će biti isključivo oni koji su počinili krivična dela ili predstavljaju
bezbednosnu pretnju. Jer, Srbija je slobodna zemlja, u njoj nema verbalnog delikta, u njoj se ne ide u zatvor zbog slušanja muzike - izjavio je ministar Dačić.