• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2024

09:13

USTAŠE KRIVE VUČIĆA ZA PRIVOĐENJE SEVERINE! Ne računaju njene rane radove: U svemu im se priviđa predsednik Srbije!

Shutterstock, Instagram/severina, Peđa Milosavljević

Politika

USTAŠE KRIVE VUČIĆA ZA PRIVOĐENJE SEVERINE! Ne računaju njene rane radove: U svemu im se priviđa predsednik Srbije!

Podeli vest

Severina Vučković privedena je u nedelju na našem graničnom prelazu, a hrvatski mediji su za to okrivili, ni manje ni više nego predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Hrvatska pevačica, poznata po izjavama protiv Srbije, privedena je na našoj granici na informativni razgovor. Prema informacijama, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Međutim, to ne priznaju hrvatski, da ne kažemo ustaški mediji. Njima je, kao i za sve drugo kriv predsednik Srbije. Tako je "Jutarnji list" upro prstom u Aleksandra Vučića, praktično kriveći ga za privođenje hrvatske pevačice.

Naime, u tekstu koji je objavljen na ovom portalu, "Jutarnji list" je napisao: "Šta može biti razlog tog privremenog oduzimanja slobode? Možda to što Severina oštro kritikuje Vučićevu samovolju u Srbiji i podržava građanske proteste u Srbiji?", navodi se u ovom tekstu.

Dakle, ništa iz bogatog anti-srpskog opusa ove pevačice "Jutarnji" ne vidi kao sporno, već je Severinu praktično priveo Vučić.

Rani radovi

Razlog za privođenje nije to što decenijama unazad Severina pljuje po Srbiji i Srbima, za koje kaže da su počinili genocid u Srebrenici.

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - govorila je Severina.

Seve ne zna da kaže "ne"

Sa antisrpskom propagandom počela je još davne 1993. godine.

Ona je tada pevala na skupovima Tuđmanove HDZ, a kasnije se pravdala da je bila naterana.

- Ja sam imala 21 godinu i nisam imala pravo da kažem "ne" - pokušavala je kasnije da se opere Severina.

Foto: ATAIMAGES

 

U isto vreme, planirala je 2009. godine da zapeva na proslavi 14. godišnjice "Oluje" u Kninu!

Koncert je bio zakazan, Seve je bila spremna da slavi zločin nad Srbima, ali tamošnje vlasti su joj otkazale nastup jer, kako su naveli, "sedi na dve stolice". Htela je, naime, tog avgusta da peva na proslavi "Oluje", a samo tri meseca kasnije da pravi koncert u Beogradu!?!

Napadala patrijarha, hvalila Gotovinu

Pevačica je izjavila i da želi da glumi Dunju, ženu Ante Gotovine, u filmu koji hrvatskog zločinca predstavlja kao heroja. Istovremeno, srpskog generala Ratka Mladića uporedila je sa Hitlerom!?! Da njenom sramnom ponašanju nema kraja, pokazala je i nedavno kada je uznemiravala srpskog partrijarha Porfirija jer je on navodno prijatelj sa njenim bivšim verenikom Milanom Popovićem.

"Pope, pope, družiš se sa krimosima", pisala je Seve patrijarhu.

Nakon što je javnost saznala da ga je proganjala i zahtevala izvinjenje, Seve je izjavila: "Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu!"

Za vreme nastupa za Novu godinu u Kotoru, Splićanka je okupljenoj masi poručila "ne daju Crnu Goru", nakon čega se podigla ogromna bura i mahom su svi koji su čuli za ovu izjavu Severine, koja ima sina sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, a bila je i u braku sa Igorom Kojićem, postavili su isto pitanje - kome ne treba "dati" Crnu Goru i ko uopšte želi da je otme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija