• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

27.04.2023

16:57

PREKO 150 MALIŠANA PRIREDILO SPEKTAKL U ZRENJANINU! Velika proslava u čast uličnog žonglera Sliveta! (FOTO)

Z.I.

Srbija

PREKO 150 MALIŠANA PRIREDILO SPEKTAKL U ZRENJANINU! Velika proslava u čast uličnog žonglera Sliveta! (FOTO)

Podeli vest

Preko 150, tačnije dva puta po 77 malih fudbalera, sa iskrenom željom da živi još toliko, obradovali su popularnog zrenjaninskog uličnog umetnika i žonglera fudbalskom loptom, Slavka Anđela Sliveta, koji je proslavio 77-mi rođendan i svoj 3.584 javni nastup.

Vidno iznenađen Slavko se svima zahvalio i kaže da ovo nije očekivao. 

- Hvala svima, iznenadili su me do neba, nisam očekivao ovakav spektakl, ja ovo najviše radim upravo zbog dece, budućih fudbalera i svakako da mi je ovo najlepši dar - poručio je Slavko, simbolično poklanjajući fudbalsku loptu malom Lazaru, koji trenira fudbal i mašta da jednog dana poput Sergeja Milinković Savića zaigra na Svetskom prvenstvu.

Foto: Z.I.

 

- On je svakog dana ovde u centru, po kiši, vetru, snegu, pimpuje loptu i pleni moju pažnju, a uvek kada prođem sa mamom i tatom pokloni mi čokoladicu - kaže osmogodišnji Stefan, jedan od 150 mališana koji je učestvovao u spektaklu i žonglirao Slivetu u čast.


   

Foto: Z.I.

 

Uz čokoladice i slatkiše, popularni Slive i mališani pimpovali su fudbalske lopte i izmamili gromoglasne aplauze roditelja i svih okupljenih na zrenjaninskom korzou, ispred nekadšnje Robne kuće, gde inače Slavko Anđel, uprkos godinama, svakodnevno, uredno beleži svoje nastupe.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set