• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

14.08.2023

10:19

Sišli su sa gondole na Zlatiboru i promenili život! Prvo venčanje kraj Ribničkog jezera!

privatna arhiva

Srbija

Sišli su sa gondole na Zlatiboru i promenili život! Prvo venčanje kraj Ribničkog jezera!

Podeli vest

Andrijana Rajović i Predrag Veličković, oboje sa Zlatibora, iznenadili su svoje prijatelje i rođake kada su ih pozvali na venčanje....

Sam čin venčanja pred matičarem organizovan je pre nekoliko dana na atraktivnom mestu, na kome još niko to nije učinio! 

Foto: privatna arhiva

Mladenci, matičarka i svatovi dovezli su se gondolom do ovog mesta

Andrijana i Predrag učinili su to okruženi borovom šumom i u mirisima poljskog cveća sa najlepšim pogledom na Ribničko jezero na međustanici Gold gondole.

Mladenci, matičarka i svatovi do mesta venčanja dovezli su se u specijalno ukrašenim kabinama.

Foto: privatna arhiva

Nigde bez trubača

Pre nekoliko meseci, tačnije za 14. februar, koji se širom sveta obeležava kao Dan zaljubljenih, Gold gondola je jednu kabinu posebno uredila za zaljubljene. Za "ljubavnu" ili "romantičnu" kabinu, kako su joj nadenuli ime, gotovo svake nedelje postoji lista čekanja, a nemali broj parova tu se i verio...

Foto: Gold gondola

Ljubavnu ili romantičnu kabinu najčešće rezervišu momci za veridbe

-  Kabina je samo za dvoje. Tu ih sačekaju domaći kolači u kutiji sa našim znakom i srcima. Posebno su iznenađenje vino i dve čaše koje im ostaju kao suvenir. I dok se voze gondolom, mladić u svojoj režiji prosi devojku. Vožnja traje oko sat vremena. Za to vreme oni uživaju uz romantične zvuke muzike koji se čuju u kabini - otkrila nam je tada Ivana Lazović iz JP "Gold gondola".   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set