• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

21.01.2024

16:49

Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Printscreen

Srbija

Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Radnici Javnog komunalno stambenog preduzeća (JKSP) Gradac iz Tutina pretvaraju običan sneg s ulica u pravu zimsku bajku. Ideja je jednostavna, ali je donela veliku radost deci Tutina. Kerativni radnici su došli na ideju da stvore klizalište na centralnom trgu, koristeći obilne količine snega sakupljenog tokom čišćenja ulica.

Oni su na ovaj način hteli da unesu radost u srca najmlađih sugrađana. Ideja je dočekana s oduševljenjem i od strane lokalne zajednice i roditelja,  jer na ovaj način deca imaju prilike za zimske igre na snegu i to na bezbedan način, sklonjeni od automobila na gradskom trgu.

Od roditellja iz obližnjih restorana se može čuti samo reči hvale za incijativu radnika koji od juče neumorno ukljanajju sneg sa ulica Tutina.

 - Ovo je divna inicijativa! Deca su oduvek maštala o pravom klizalištu, a sada će to iskustvo doživeti bukvalno ispred naše kuće. Hvala radnicima Gradaca na brizi o našim mališanima - rekla je jedna majka.

Radnici, koji su danas radili na stvaranju klizališta kažu da ova ideja proizlazi iz želje da pruže nešto posebno njihovoj  zajednici, posebno najmlađima. Veruju da će ovo mesto, dok bude bilo snega, biti mesto radosti i okupljanja mališana.

Foto: S.R.

 

Ova inicijativa pokazuje kako kreativnost i briga za zajednicu radnika jednog preduzeća  mogu stvoriti nezaboravne zimske čarolije  za najmlađe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set