• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ I. M.

14.05.2024

15:28

Kumo, izvol'te na kupanje! Izabrano ime za bazen u Gornjem Milanovcu. Ovako će se zvati

D. Ć.

Srbija

Kumo, izvol'te na kupanje! Izabrano ime za bazen u Gornjem Milanovcu. Ovako će se zvati

Podeli vest

Zatvoreni bazen u Gornjem MIlanovcu koji je nedavno otvoren, dobio je ime putem glasanja za predloge koji su pristigli na konkurs "Pitam za kuma"

Najviše glasova dobio je predlog Ane Jaćimović da se bazen zove "23. april".
Ana je predlog poslala 7. aprila u elektronskoj formi, a datum koji je odabrala ujedno je i Dan opštine Gornji Milanovac.

Predloge budućeg naziva zatvorenog bazena Milanovčani su slali od 6. do 22.aprila, a pristigla su 123 predloga u elektronskoj i sedam predloga u pisanoj formi.

Komisija koju je formirao Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, odabrala je pet predloga, a građani su na sajtu opštine Gornji Milanovac glasanjem odabrali pobednika.


- Iskreno nisam očekivala da ću biti pobednica, odnosno kuma, ali je ipak tako ispalo. Još iz studentskih dana mi je u najlepšem sećanju Beograd i njihov SRC "25. maj", pa sam rekla sebi, zašto da ne po datumu - priča Milanovčanka Ana, supruga i majka dve devojčice i jednog dečaka.

 

- Gradu je zaista bio potreban ovakav sadržaj, sportistima, rekreativcima, deci pre svega. Od svih sadržaja, najviše ću koristriti saunu - kaže kroz osmeh Ana kojoj će uskoro biti uručena godišnja ulaznica za korišćenje svih sadržaja u sportskom kompleksu kome je dala ime.


Kuma sportsko-rekreativnog kompleksa kaže da će se revanširati u vidu promocije, odnosno svoju brojnu porodicu će usmeravati da koriste sadržaje novog sportsko-rekreativnog centra. 
Za naziv "23. april" glasalo je 41,1 odsto Milanovčana, među kojima je bio i glas Ane Jaćimović. Podsećamo ovo je datum koji Gornji Milanovac obeležava kao Dan opštine.
Autori ostala četiri predloga koja su se našla u finalnoj trci takođe će dobiti besplatne godišnje karte za korišćenje zatvorenog bazena i drugih sadržaja, kao što je i odlučeno propozicijama konkursa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set