• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2024

19:11

U Leskovcu se otvara  prvi megamarket ruskog trgovačkog lanca!

Resetka.rs

Srbija

U Leskovcu se otvara prvi megamarket ruskog trgovačkog lanca!

Podeli vest

Leskovčani će sutra dobiti još jednu veliku prodavnicu mešovite robe. Reč je o megamarketu velikog ruskog trgovinskog lanca koji u Srbiji posluje već tri godine.

Otvaranje objekta u Ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije "Jura" planirano je u četvrtak u 9 sati, a prve posetioce i kupce, kako je najavljeno, sačekaće brojne povoljne akcije.

Prodavnica se prostire na oko hiljadu kvadrata, a u ponudi će biti više od 400 proizvoda, prehrambenih, sredstava za ličnu higijenu, kućna pozamanterija i tekstil, mali kuhinjski aparati...

Reč je o domaćoj i ruskoj robi, ali i robi drugih evropskih zemalja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set