• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2023

15:23

Građani imaju ovu nedoumicu u vezi sa nagradnom igrom "Uzmi račun i pobedi": Evo da li treba da čuvate račune koje ste skenirali

www.uzmiracun.rs

Vesti

Građani imaju ovu nedoumicu u vezi sa nagradnom igrom "Uzmi račun i pobedi": Evo da li treba da čuvate račune koje ste skenirali

Podeli vest

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023" po~čnje 14. oktobra i tokom pet izvlađenja gra|anima će biti podeljeno 10 stanova, a mnogi imaju jednu nedoumicu.

Naime, mnogi se pitaju da li nakon skeniranja, moraju i dalje da čuvaju račune. Samo jedan sekinaran račun je dovoljan da se uđe u trku za jedan od 10 stanova u Beogradu.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ i ovog puta se igra – elektronski. Učesnici, odnosno njihovi rođaci ili prijatelji, treba da instaliraju istoimenu aplikaciju, preko koje će uneti QR kod ili broj računa.

Svaki fiskalni račun učestvuje u igri, bez obzira na iznos koji se utroši prilikom kupovine.

Mnoge je zanimalo da li je potrebno čuvati račune nakon skeniranja, a odgovor je - ne, što su Informeru potvrdili iz Ministarstva finansija.

Nakon uspešnog unosa, učesnici mogu da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije (klikom na opciju „Moji računi“), tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set