• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2024

22:54

Ovako vam đavo pravi zamku! Otac Predrag upozorava: Kada uđe u čoveka, on uvek izgovori jednu stvar!

youtube printscreen

Vesti

Ovako vam đavo pravi zamku! Otac Predrag upozorava: Kada uđe u čoveka, on uvek izgovori jednu stvar!

Podeli vest

Otac Predrag Popović je sveštenik čije reči, stavovi i razmišljanja privlače veliku pažnju među vernicima.

Svoje misli redovno deli na platformama poput Fejsbuka i Jutjuba, gde je poslednje govorio o opasnostima koje nosi samoća i izgovaranje rečenice "ne treba mi niko."

Otac Predrag upozorava da kada neko kaže da mu u životu ne treba niko, osim Boga, to može biti zamka koja vodi udaljavanju od suštine života i spasenja.

Prema njegovim rečima, đavo nas upravo tako odvaja od porodice i suštine spasenja, čineći da verujemo kako smo i dalje na putu služenja Bogu, dok zapravo tonemo u izolaciju.

On naglašava da je opasno kad se čovek odvoji od zajednice i porodice, jer tada postaje lakši za manipulaciju i sklapa saveze sa usamljenošću, što može voditi ka letargiji i duhovnom propadanju.

Otac Predrag savetuje da uvek budemo povezani sa bližnjima i da ne upadamo u zamku verovanja da nam u životu ne treba niko, jer je zajedništvo suštinski deo čovekovog duhovnog i emocionalnog zdravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set