• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2024

10:45

Zbog ovog snimka cela Srbija plače! Ono što je popularni Amerikanac uradio istopilo i najhladnija srca (VIDEO)

Printskrin

Vesti

Zbog ovog snimka cela Srbija plače! Ono što je popularni Amerikanac uradio istopilo i najhladnija srca (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanac Džibri Bel, koji već neko vreme živi u Srbiji, nedavno je na TikToku podelio priču o prosjaku Miti iz Beograda. Miti su bili potrebni lekarski pregledi i operacija oka, ali nije imao novac za to. Džibri mu je obećao da će mu pomoći i obećanje je ispunio.

On je na TikToku objavio video koji prikazuje dirljiv susrer Džibrija i Mite.

- Mito, idemo kod doktora da ti pregleda oči. Sve će biti bolje - rekao je tiktoker u videu, pa s Mitom seo na klupicu i rekao mu da mu je operacija zakazana za 23. septembar.

- Moja prijateljica Monika iz Los Anđelesa je htela da ti pomogne i poslala mi je novac kao donaciju. Rekla mi je 'daj Miti' -rekao je Džibri i pružio Miti 500 dolara.

@jibribell Thank you to everyone who has supported my September goal to give away $10,000 to people in need! The GoFundme link is in my bio if you want to be an angel and pay it forward! If any businesses want to collaborate with me and give back to the community please send me an email at 📧 info@jibribell.com Love you all ❤️💡 #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

- Hvala, Bog ti pomogao i dao ti zdravlja i sreće. Monika, hvala tebi i tvojoj porodici što ste mi poslali novac da platim struju i da se lečim -  rekao je u suzama.

Objava je izazvala brojne pozitivne reakcije.

"Ti i Monika ste predivni. Nemam reči"

"Svaka čast, brate"

"Još ima dobrih ljudi"

"Ti si kralj"

"Zaista znaš kako da rasplačeš ljude, divno"

"Hvala ti za ljubaznost", neki su od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set