• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2024

16:11

Ovo je jedna od najjeftinijih banja u Srbiji! Cene smeštaja će vas šokirati, a ponuda ostaviti bez daha!

Miloš Rafailović

Vesti

Ovo je jedna od najjeftinijih banja u Srbiji! Cene smeštaja će vas šokirati, a ponuda ostaviti bez daha!

Podeli vest

Jedna od najjeftinijih banja u Srbiji definitivno je Sijarinska Banja. Cene smeštaja u ovoj banji kreću se od 500 dinara. Krase je prirodne lepote, čist vazduh i brojna lekovita svojstva.

Sijarinska banja jedno je od lepših lečilišta u Srbiji. U poslednjih nekoliko godina ova banja je sve posećenija, a u Evropi je jedinstvena po svojim termalnim izvorima tople vode. Trenutno se u Sijarinskoj Banji grade rimska kupatila u sklopu bolnice za rehabilitaciju. Ono što je najbitnije za buduće turiste je da su cene smeštaja u banji i njenoj blizini veoma pristupačne.

Cene smeštaja u Sijarinskoj Banji

Noćenje u ovoj banji može se naći po dosta povoljnim cenama. Tokom listanja oglasa, naišli smo na jedan gde se izdaje apartman za 14 evra po osobi. U opisu oglasa stoji da se apartman nalazi u blizini banje, od banje je udaljen svega 500 metara. Gostima je od dodatne opreme na raspolaganju internet, tv, pokrivači, posteljina...

Jedan od oglasa je iznenadio. Sobe za izdavanje u Sijarinskoj banji koja se nalazi 100 metara od gejzira je samo 500 dinara po osobi, a na raspolaganju su vam tri dvokrevetne sobe, terasa, kupatilo.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

O Sijarinskoj banji

Poslednjih godina za banjama u Srbiji vlada veliko interesovanje, a Sijarinska Banja postaje sve popularnija jer se grade novi objekti a prateći sadržaj je sve bogatiji i prilagođen svakom uzrastu. Banja poseduje 26 izvora, od kojih se čak 18 koristi u medicinske svrhe.

U Donjoj Banji smešteni su Glavni izvor, Izvora za inhalaciju, Mali Gejzir, Gejzir, Rimski izvor, Borov, Spasa, Raja i Hisara, dok Gornja Banja ima svoje izvore kao što su Jablanica, Zdravlje, Suzica, Snežnik, tri izvora u Blatištu, Kiseljak i bušotina B-4.

Voda u banji razlikuje se po hemijskom sastavu a temperatura ide do 76 stepeni. Ovde se nalazi pet bazena za kupanje, 15 kada, tri blatna jezera i plivački bazen sa mineralnom vodom, a osim toga banja je poznata i po lekovitom blatu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set