• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2024

19:38

Spremite kišobrane! Olujni oblaci jure ka Srbiji, meteorolog otkrio kada stiže snažno nevreme

Shutterstock/Printscreen/zoomEarth

Vesti

Spremite kišobrane! Olujni oblaci jure ka Srbiji, meteorolog otkrio kada stiže snažno nevreme

Podeli vest

Meteorolog Đorđe Đurić otkrio kada počinju pljuskovi sa grmljavinom u Srbiji.

Letnji dan u Srbiji. Prvi dan jeseni doneo je Srbiji skoro 30 stepeni, a ovog poslepodneva je širom Srbije 28 stepeni. U ovom času snažan oblačni sistem i obilni pljuskovi zahvatili su centralni deo Mediterana i oblast Alpa. U ovim predelima ima i jačih oluja.

Preokret vremena uskoro sledi i u Srbiji. Ipak, pred nama je vedra i prohladna noć, ali će se prijatno toplo zadržari sve do večernjih časova, uz temperature iznad 20 stepeni. U Srbiji još u utorak ujutro vedro. Veoma brzo tokom dana sledi povećanje oblačnosti.

Krajem dana u jugozapadnim, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ipak, padavine će do Srbije stići u znatno oslabljenom obliku.

U sredu malo svežije, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Četvrtak će doneti sunčanije i ponovo toplije vreme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đedović Handanović na konferenciji OIE Srbija 2024: Do 2026. više od 1.500 MW iz obnovljivih izvora energije
Društvo

Đedović Handanović na konferenciji OIE Srbija 2024: Do 2026. više od 1.500 MW iz obnovljivih izvora energije

Očekujemo da do 2026. godine imamo više od 1.500 zelenih megavata, što je 33 puta više nego 2012. godine, a preko dva i po puta više nego pre dve godine. U avgustu smo imali na mreži oko 390 elektrana na obnovljive izvore energije ukupne snage 753 MW, a u toku je izgradnja još 750 megavata novih elektrana na obnovljive izvore energije, rekla je danas ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović

23.09.2024

15:26

sledeća vest

Politika

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set