• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Zdravopančevo

01.10.2024

14:44

Nikolina je ponos Srbije! Niže medalje, jedna je od najboljih mladih atletičarki

Shutterstock

Vesti

Nikolina je ponos Srbije! Niže medalje, jedna je od najboljih mladih atletičarki

Podeli vest

Proteklog vikenda je u Zaječaru održano Pojedinačno prvenstvo Srbije u višeboju, na kome su se takmičari svih uzrasta, od pionira do seniora, nadmetali za titule najkompletnijih atletičarki i atletičara koje naša zemlja trenutno ima.

Atletski klub Tamiš je predstavljala Nikolina Radovanović, višestruka državna šampionka u bacačkim disciplinama, koja se takmičila u kategoriji pionirki i to u disciplini troboj (trka na 60 metara, bacanje kugle i skok u dalj).

Predvođena svojim trenerom Zoranom Kocićem, iako je bila najmlađa atletičarka u svojoj kategoriji, iako se prvi put nadmetala u višeboju, Nikolina se odmah okitila najsjajnijim odličjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

U trci na 60 metara osvojila je 746 bodova, u svojoj primarnoj disciplini - bacanje kugle - rekordnih 860 bodova i u skoku u dalj 351 bod. Sa ukupno 1.957 bodova, Nikolina je ubedljivo osvojila prvo mesto na Prvenstvu Srbije i tako na najlepši način završila veoma uspešnu sezonu.

Podsetimo da je Nikolina u ovoj sezoni na pojedinačnim prvenstvima Srbije u disciplini bacanje kugle osvojila zlatnu medalju u dvorani i srebrnu na otvorenom, zlatnu medalju u bacanju vorteksa i sada najsjajnije odličje u višeboju. Sa tri titule državne šampionke i četiri osvojene medalje na državnim šampionatima, Nikolina Radovanović je pokazala da je jedna od najuspešnijih mladih atletičarki u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set