• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2024

07:18

Ovakvu prognozu niko nije očekivao! Drastična promena vremena stiže u Srbiju, evo i kad

Tanjug

Vesti

Ovakvu prognozu niko nije očekivao! Drastična promena vremena stiže u Srbiju, evo i kad

Podeli vest

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, ujutro i delom pre podne na zapadu i jugu Srbije, kao u oblasti Homolja očekuje se mestimično niska oblačnost, a po kotlinama i u nizijama ponegde kratkotrajna magla.

U toku dana u većini mesta biće pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 3 do 11 °C, a najviša od 17 do 21 °C.

Krajem dana i tokom noći na zapadu i jugu Srbije uslediće umereno naoblačenje.

U Beogradu se ujutro u pojedinim delovima grada očekuje kratkotrajna magla. U toku dana biće pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar.

Najniža temperatura biće od 6 do 9 °C, a najviša oko 18 °C.

Vreme narednih dana

Idućih sedam dana u Srbiji se nastavlja period suvog vremena sa temperaturom u granicama proseka za drugu polovinu oktobra.

U košavskom podučju (Vojvodina, Pomoravlje i Podunavlje) biće sunčano, od četvrtka do nedelje uz umeren i jak jugoistočni vetar. Košava će biti najjača u subotu, 19. oktobra.

U ostalim krajevima očekuje se povremeno slaba do umerena oblačnost uz jutarnju maglu po kotlinama.

Retka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše tek ponegde na zapadu i jugu Srbije. Maksimalna temperatura biće od 16 do 21 °C, u Negotinskoj Krajini u subotu malo hladnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set