• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2024

10:27

Postanite "Nova TV zvezda"! Prijavite se za emisiju koja pomera granice - ukoliko mislite da ste baš vi neotkriveni talenat! (VIDEO)

Informer

Vesti

Postanite "Nova TV zvezda"! Prijavite se za emisiju koja pomera granice - ukoliko mislite da ste baš vi neotkriveni talenat! (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko mislite da ste baš vi neotkriveni talenat za koji treba da se čuje, prijavite se.

Pobednik ovog spektakularnog šoua koji će trajati oko tri meseca će, osim što će biti “Novo TV lice”, dobiti i stalan posao i autorsku emisiju na televiziji Informer!

Sve što je potrebno je da se prijavite tako što ćete poslati mejl sa osnovnim podacima (ime, prezime, broj telefona i jedna fotografija) na novatvzvezda@informer.rs
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Za mesec dana roditelji mogu dobiti povraćaj novca od preskupih, a loših ekskurzija
Društvo

Za mesec dana roditelji mogu dobiti povraćaj novca od preskupih, a loših ekskurzija

Roditelji imaju pravo na umanjenje cene đačkih ekskurzija ukoliko agencije koje ih organizuju ne ispune uslove koje su ponudile, ističe Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA. Naglašava da roditelji odlučuju o izboru turističkih agencija i da iz organizacije ekskurzija moraju da isključe one kojima nisu zadovoljni.

16.10.2024

10:12

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set