• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2024

20:23

Jedan klik do saznanja! Od danas na "Google Maps" informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji

J.R.

Vesti

Jedan klik do saznanja! Od danas na "Google Maps" informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji

Podeli vest

U cilju unapređenja kvaliteta ponude korisnicima usluga Srbijavoza od sada će putem aplikacije Google Maps biti dostupne informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji, uz mogućnost biranja najkvalitetnije direktne veze i veza sa presedanjem, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

On je naveo da će korisnicima biti ponuđen optimalni izbor za realizaciju željenog putovanja, koji uključuje i kombinacije različitih vidova prevoza sa železničkim.

- Korisnicima je trenutno dostupno 75 odsto od planiranog obima saobraćaja, dok će preostale rute biti dostupne u skorije vreme - rekao je Vesić, saopštilo je ministarstvo.

Istakao je da ovakav vid digitalizacije predstavlja još jedan korak napred u modernizaciji usluga koju nudi Srbijavoz jer, kako je rekao,  omogućava brzo, efikasno i praktično planiranje putovanja.

Takođe, ministar je dodao da nadležne službe Srbijavoza u narednom periodu planiraju unapređenje ove usluge, za koju veruje da će ispuniti i očekivanja putnika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set