• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2024

17:57

EKSKLUZIVNO! Intervju sa svetski priznatim istoričarem i stručnjakom za Holokaust Gideonom Grajfom na Informer TV! (VIDEO)

Printscreen/Informer

Vesti

EKSKLUZIVNO! Intervju sa svetski priznatim istoričarem i stručnjakom za Holokaust Gideonom Grajfom na Informer TV! (VIDEO)

Podeli vest

Ekskluzivno, na Informer televiziji u sredu, 23. oktobra, sa početkom u 15.30 časova očekuje vas intervju sa svetski priznatim istoričarem i stručnjakom za Holokaust Gideonom Grajfom!

U ovom intervjuu Grajf će govoriti o svim istorijskim činjenicama koje su se dešavale na prostoru Izraela, kao i Palestine. Takođe, govoriće o aktuelnom ratu između ove dve države. 

Inače, Gideon Grajf je našoj javnosti poznat po svom izveštaju od 1.036 strana u kome je javno izneo istinu - da u Srebrenici se nije dogodio genocid.

Takođe, njegova rečenica: "Ja sam Jevrejin i odlično znam šta je genocid, a to što se desilo u Srebrenici ne može da se nazove genocidom" ostala je upamćena širom sveta, jer je izneo u trenutku kada je njegov izveštaj pogledao svetlo javnosti.

 

 

Podsetimo, istaknuti istraživač holokausta Gideon Grajf trebalo je da bude nagrađen nemačkim Saveznim krstom, ali je predlog povučen jer je Grajf predvodio komisiju o Srebrenici. On je zbog negiranja genocida u Srebrenici ostao bez ordena i to samo zbog iznošenja istine.

Pratite uživo, samo na Informer televiziji! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set