• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

22:20

Gordana iz Vranja je dobila stan u Beogradu za samo 35 dinara: Ovo je za mene šok, bila sam na poslu i nisam čula ovu divnu vest! (VIDEO)

Printscreen RTS/ You tube Printscreen

Vesti

Gordana iz Vranja je dobila stan u Beogradu za samo 35 dinara: Ovo je za mene šok, bila sam na poslu i nisam čula ovu divnu vest! (VIDEO)

Podeli vest

U prvom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", jedan od dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije, pripao je Gordani Trajković iz Vranja.

Mesto prometa računa je Vranje, a visina dobitnog računa je 35 dinara, a račun je plaćen gotovinski.

Gordana u razgovoru za RTV nije krila radost, a kako kaže, da je dobila stan javila joj je komšinica.

- Bila sam na poslu u toku izvlačenja i nisam sama čula ovu divnu vest. Presrećna sam! Komšinica mi je javila, a onda sam po povratku s posla otišla svojoj kući i pogledala snimak. Osećaj je fenomenalan. U tom stanu će živeti moj sin, on već živi i radi u Beogradu, a sada će živeti u svom stanu. Poručujem svima da veruju, ja sam verovala da ću dobiti stan i eto, ostvarilo se - istakla je Gordana Trajković, dobitnica stana u Beogradu.

Podsetimo, završeno je prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ključevi stanova su otišli u ruke Silvester Ivana iz Vrbasa i Gordane Trajković iz Vranja.

Tokom ovog ciklusa izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" obezbeđeno je ukupno 10 stanova u naselju Zemunske kapije, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

Do sada je poslato čak 170 miliona računa i dodeljeno 205 miliona jedinstvenih kodova. 

U cilju podsticanja bezgotovinskog plaćanja, plaćanje karticama obezbeđuje duplu šansu za dobitak stana, to jest, dodeljuju se dva jedinstvena koda za izvlačenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set