• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

28.01.2017

14:07

BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE: Sandra Meljničenko mi je GURALA "PORŠEA"!

Estrada

BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE: Sandra Meljničenko mi je GURALA "PORŠEA"!

Podeli vest

Fotografija na kojoj su zagrljeni Nebojša Tubić Žabac i Sandra Meljničenko objavljena je na društvenim mrežama, što je bilo sasvim dovoljno za pokretanje priča i pitanja odakle se njih dvoje poznaju

 

Žabac, bivši dečko Goce Božinovske, nije imao problem da to i objasni. Kako ističe, on je bio taj koji je Sandri mnogo pomogao na početku karijere.

- Sandra je dolazila u moju diskoteku koju sam držao u Bačkoj Palanci. Nekad je dolazila sama, a nekad sa ostalim članicama grupe "Models". Tada je i nastala ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo. Izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći drugačije od svih - rekao je Žabac.

Kako tvrdi, on je Sandri "sredio" da glumi u spotu za pesmu "Grlica":

- Sredio sam joj da se pojavi u spotu Željka Samardžića za pesmu "Grlica". Uvek je želela da bude poznata. U toj grupi najzgodnija je bila Sindi, dok je Sandra bila najkompletnija.

printscreen

Nebojša se prisetio i izlazaka sa Sandrom:

- Jedno veče izašli smo Ivana, Sandra i ja. Nešto se desilo sa mojim kolima, njih dve su onao sređene gurale moj auto da upali. Eto, danas su baš one uspele u životu, ostale nisu ništa uradile.

Žabac je rekao i da je bio pozvan na svadbu Sandre i Andreja Meljničenka.

- Zvala me je da im budem gost na svadbi, ali meni je bilo glupo da idem. Pomogao sam Sandri kad joj je rođeni brat imao problem sa vlasnicima stanova zgrade koju je zidao. Njen muž tada je digao veliku frku. Zvali su me da rešim neke stvari - objasnio je Nebojša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Upuceni

pre 7 godina

Da pomogne njenom bratu koji je pokusao gle cuda pored tolikog bogatstva njegove sestre,pardon njegovog zeta da prevari ljude za stanove,a sto se tice porsea "Gurala" je ona svojevremeno mnogima i porse-a i bmw-a i mercedes-a.....verovatno od tog silnog guranja u sirokom luku izbegava rodjenu zemlju i grad.

Phantom

pre 7 godina

Pomogao sam Sandri kad joj je rođeni brat imao problem sa vlasnicima stanova zgrade koju je zidao I sta je Zaba uradio?!

pjerdelagar

pre 7 godina

Sta god da si uradio za nju, nije prijateljski da se time javno hvališ. Inače, tip sa takvom njuškom i govornom manom i ostalim "sposobnostima" , može biti uspešan samo u Srbiji...jer, krene kao džeparoš, sitni prevarant, pa onda kao cinkaroš napreduje do nebesa, gazeći "konkurenciju" , uz pomoc korumpirane policije i sudstva. Naravno, celo vreme glumi "viteza sa usijanog asfalta" .

Phantom

pre 7 godina

Problem je postojao oko brata, to znamo. Drugo je pitanje: zasto nadlezni nisu resili slucaj,tri napada na kucu porodice Meljnicenko! Odgovor; Pocinioci imaju pomagace u Policiji!

Petar Golemi

pre 7 godina

a ovaj je jedan od oioh koji ju je ,,gurao'' ......zato te karakterne devojke ne dolaze u Srbistan.....Memories.......

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija