• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.M.

14.12.2019

20:01

ŠOK PRIZNANJE! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića: Na sinu sam SLOMILA STOLICU, a ćerki sam LUPALA ŠAMARE!

Estrada

ŠOK PRIZNANJE! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića: Na sinu sam SLOMILA STOLICU, a ćerki sam LUPALA ŠAMARE!

Podeli vest

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, priznala je da je njihovog sina Devina tukla stolicom, kao i da je ćerki Diani lupala šamare. Ona je na Fejsbuku napisala kako je "vaspitavala decu"

"Nisam obraćala pažnju na to što zakon zabranjuje da udariš dete. Ja sam ga rodila i ja ću ga disciplinovati kako želim, makar morala da odležim. Jednom sam čula da je Devin u školi pokazao srednji prst učiteljici. Kada je došao kući, izlomila sam stolicu na njemu. Takođe sam mu zapretila da ću ga zadaviti svojim rukama ako u životu postane papučar", napisala je Mirjana na Fejsbuku.

Šakom o sto

Devinu sam zapretila da ću ga zadaviti svojim rukama ako postane papučar
Mirjana Antonović

Antonovićeva, koja već duže vreme pokušava da dokaže da je Devin sin Miroslava Ilića, ispričala je da jednom prilikom nije htela da izbavi naslednika iz zatvora.


"Devin je sa 17 godina upao u loše društvo. Policija ga je privela zbog kazne na autu, koju nije plaćao. Kumio me je da ga izvadim iz zatvora, ali sam odlučila da ga ostavim tri dana da vidi kako je biti tamo. Kad je konačno izašao na ulicu, digao je ruke prema nebu i rekao: "Nikad više."

Miroslav Ilić imao BIZARAN ZAHTEV na sudu? Prvi put se oglasio - kada su ga pitali za SINA, evo šta je rekao!

 

Ona je na kraju otkrila da nije bila ništa blaža ni prema ćerki:

Foto: Informer

"Dianu sam jednom čula kroz prozor kako koristi proste reči i priča sa nekim kao kočijaš. Imala je već 16 godina. Pozvala sam je i pitala da li misli da se ja krvavo borim da bih na kraju stvorila uličarku! Primila je dva-tri šamara da zapamti. Nikada više nije opsovala."

PANIKA U KBC! "Bez moje bake, moj život nema smisla" - zaljubljeni pacijent odmah nakon intervencije POBEGAO IZ BOLNICE!

 

Ilićeva žena me kopira

Mirjana Antonović je prozvala i suprugu Miroslava Ilića, Gordanu, koja je pozirala medijima pred njegov koncert u Centru "Sava" u utorak.
"Izjavila je da nas ne poznaje! Gospođa pokušava da ponovi ono što ja uvek kažem novinarima u šali: Pišite šta hoćete, samo slika da je lepa", napisala je Mirjana na Fejsbuku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljiljana Ružin

pre 4 godine

Iako mislim da sve može da se reši razgovorom, neohodno je nekada i malo batina. Ne kaže se uzalud da je "Batina iz raja izašla". Gospođa je, ma kakav njen metod vaspitanja bio, uspela da od svoje dece napravi sjajne i uspešne ljude, ljude za ponos, i da danas uživa njihovo poštovanje. Kamo sreće da su mnogi na vreme tukli svoju decu...

Saradžogla

pre 4 godine

Nema zvocanja!Nema šamara!Šta je stolica kriva? ... Samo uskratiti novce! ... - Tata,trebaju mi pare? ... - Da vidim šta kaže ,,Knjiga ponašanja''! ... Tata je imao dobru platu a sada takvu i penziju.PS.Taticeeee,el može nove gume za opela?Može!Tata,el može nov lap top?Može!A imaju dobre plate.Knjiga rekla da je bilo dobro ponašanje.Najvažnije!Podržava me supruga jer deca znaju da kada pogreše majku ne smeju ni da pogledaju.

Tri kralja

pre 4 godine

Da li je i ćerka Diana plod ljubavi s Miroslavom Ilićem ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija