• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

10:02

DIZALICOM JOJ UNOSILI ĐAKUZI! Pevačica luksuzno opremila stan u BEOGRADU NA VODI - pokazala svaki detalj, SKUPO! (FOTO)

Estrada

DIZALICOM JOJ UNOSILI ĐAKUZI! Pevačica luksuzno opremila stan u BEOGRADU NA VODI - pokazala svaki detalj, SKUPO! (FOTO)

Podeli vest

Nije štedela novac!

Pevačica Viki Miljković nedavno se uselila u svoj novi stan u Beogradu na vodi.

ODREŠILA KESU! Brena častila porodicu odmorom - kad čujete KOLIKO PARA je potrošila... Na put poveli i Prijinu mamu!

Foto: TV Pink printscreen

DARU ISPROZIVAO BIVŠI MUŽ: Frajeri se ne pale na grudi i zadnjicu na Instagramu!

Ona je tamo proslavila i krsnu slavu Svetog Nikolu, kada smo mogli da vidimo kako je dekorisala skupoceni stan.

MILICA SE UDAJE ZA STRUGARA! Glumac je vodio u Budvu da upozna familiju, U PLANU JE VELIKA SVADBA!

Foto: printscreen Instagram viki_miljkovic/Zoran Sinko

Ipak, to nije sve!

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

Paparaco lov uhvatio je Viki dok je opremala dom, te su snimili ceo proces kako su dizalicom unosili đakuzi preko terase.

Foto: TV Pink printscreen

Pevačica očigledno nije štedela ni na jednom detalju, a kako izgleda nova kada, verujemo da ćemo uskoro videti na Instagramu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Civijas Djole

pre 4 godine

PS. tako je to=do juce se kupala u koritu,a danas je kupila -grandomansko koritopa je i dizalicu narucila ne uklapa se u Srpske Mere! Ali ipak nek se vidi, nek se zna kada se Vikijeva dzakuzia!!-tako da ce Srbi ce sa ulice dvogledima gledati na Viki i njene "bele guzove"

Neko

pre 4 godine

Nerazumem napade na racun osobe koja je nesto uspela u zivotu. Znamo i vidimo valjda koliko zaradjuju pevaci kako ovde tako i u inostranstvu i zasto da ne kupi sebi stan. Ja kao obican gradjanin je podrzavam i nemam nista protiv toga,radi ko kako se snadje i tako i zaradi. Ona je posteno zaradila i opet je svoj rad ulozila u nasu zemlju i da su nam vise ovakvih milionera.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija