• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

23.01.2020

22:30

STIDE IH SE! Evo koja TUŽNA informacija povezuje Cecu, Viki Miljković i Miru Škorić! ŠTA IM JE OVO TREBALO?

Estrada

STIDE IH SE! Evo koja TUŽNA informacija povezuje Cecu, Viki Miljković i Miru Škorić! ŠTA IM JE OVO TREBALO?

Podeli vest

Bacile ih u zaborav

Brojne zvezde sa domaće javne scene na početku karijere pevale su sve što im se dalo, međutim, 20-30 godina kasnije mnogi od njih su otpisali pojedine numere kao da ih nikada nisu ni uvrstili na albume.

ŠIKLJALA KRV PO LICU! Poznata folkerka izbodena - Uznemirila fanove na Instagramu!

Svetlana Ceca Ražnatović, na primer, nikada nije krila da ona nije volela pesme koje su joj autori davali kada je imala šesnaest godina i kada je počinjala. Ona je davno zaboravila na ''Cvetak zanovetak'' i ''Kupuj majko cipelice'', a pesma koje se, kako se navodi, najviše stidi je "Greška''.

Foto: printscreen instagram

Violeta Viki Miljković započela je svoju muzičku karijeru početkom devedesetih, pa su pesme bila u tom fazonu - samo turbo i gas! Ona je snimala sve i svašta, a i njeni spotovi su bili prepuni scena kojih se pevačica danas stidi. Pesme ''Bež Milane'' je definitivno numera koju Viki nikada ne peva.

OVO O NJOJ NISTE ZNALI! Evo koji nadimak je Milica Mitrović imala u MLADOSTI! Iako privatan život krije od javnosti - SAZNALI SMO ČEMU NE MOŽE DA ODOLI!

Foto: printscreen/tv grand

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu ''Oboje ću da odležim'', koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na nedavnom koncertu gde je obeležila trideset godina karijere.

VELIKI PEH PRODUKCIJE ZADRUGE 3! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA - Evo ko je DRVO MUDROSTI! Dve sekunde OBELODANILE sve!

Foto: Instagram/Mira Škorić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija