• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

15:47

(FOTO) PRVA SLIKA DARKA LAZIĆA NAKON OPERACIJE ŽELUCA! Evo kako pevač sada IZGLEDA! ŠOK!

Estrada

(FOTO) PRVA SLIKA DARKA LAZIĆA NAKON OPERACIJE ŽELUCA! Evo kako pevač sada IZGLEDA! ŠOK!

Podeli vest

Darko Lazić je na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju nakon operacije smanjenja želuca

Pevač je poznat po čestim promenama imidža, pa je dugu kosu koju je neko vreme nosio, sada drastično skratio, dok je glavu obrijao sa strane.

SRAM VAS, BRE, BILO! Darko Lazić i Cobi nisu jedini koji su URINIRALI na javnom mestu, i ove POZNATE LIČNOSTI SU UHVAĆENE NA ULICI BEZ BLAMA!

DARKO LAZIĆ SMANJIO ŽELUDAC! Pevač hitno otišao pod NOŽ jer mu je bilo ugroženo ZDRAVLJE, a evo koliko ga je to KOŠTALO!

Pored frizure koju je promenio, Darko Lazič iznenadio je svoje pratioce sa stajlingom koji je znatno drugačiji od njegovog uobičajnog.

(FOTO/VIDEO) SRCE RADI KAO DOKSA! Mrka završio u BOLNICI, pa otkrio kako se OSEĆA i zašto ga Ana ne pušta ŠETNJU!

IDE MI SE U ŠUMU SA DECOM, NEGDE GDE NEMA NIKOGA! Ana Mihajlovski otkrila ŠOKANTNE detalje iz privatnog života, a Vuka nije ni SPOMENULA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jan 29, 2020 at 10:02am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
leka

pre 4 godine

Ovaj morz zdere, loce, smrc i laze cim zine sebe i sve oko sebe a zivot ga nagradio verovatno po zasluzi krpeljom zenskog roda koja mu se implementirala u bankovni racun i kida li kida. Polusvet kad se opari obicno tako izgleda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija