• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

30.01.2020

15:18

IDE MI SE U ŠUMU SA DECOM, NEGDE GDE NEMA NIKOGA! Ana Mihajlovski otkrila ŠOKANTNE detalje iz privatnog života, a Vuka nije ni SPOMENULA!

Estrada

IDE MI SE U ŠUMU SA DECOM, NEGDE GDE NEMA NIKOGA! Ana Mihajlovski otkrila ŠOKANTNE detalje iz privatnog života, a Vuka nije ni SPOMENULA!

Podeli vest

Voditeljka Ana Mihajlovski u javnosti ne otkriva mnogo detalja iz privatnog života, ali je sada priznala da ne veruje previše ljudima, kao i da bi trenutno najradije otišla u šumu i tamo boravila mesec dana

- Generalno mislim da ljudi, pre svega, ne mogu sami sebi da veruju, a kamoli drugima. Ne radi se tu o namernim lažima i prevarama, već o današnjem svetu prepunom raznih opcija. Sve je moguće i sve je primamljivo, pa ljudi često menjaju mišljenje, stavove, sklonosti, želje... Retki su oni dosledni, a ja sam takve našla, pa njima verujem. Prema ostatku sveta sam dosta nepoverljiva, ali nazovimo to obazrivošću - rekla je Ana odgovarajući na pitanja na Instagram stranici "Na moj način".

VEĆ NAŠAO ODELO ZA VENČANJE! Strugar planira da ŽENI MILICU - otkrio BEZ ČEGA svadba neće proći i nasmejao sve! (FOTO)

(FOTO/VIDEO) SRCE RADI KAO DOKSA! Mrka završio u BOLNICI, pa otkrio kako se OSEĆA i zašto ga Ana ne pušta ŠETNJU!

Na pitanje kako se trenutno oseća, iskreno je odgovorila:

"Nekad se i sama to pitam… Uglavnom sam odlično".

Foto: printscreen instagram

Voditeljka je ranije na društvenim mrežama često iznosila svoje stavove o muško-ženskim odnosima, međutim prestala je to da radi.

 - Mislim da je tu sve rečeno, iako je ta tema večna inspiracija za filozofiranje. Obradila sam delove koji su meni bili zabavni. Od mene dovoljno -  rekla je Ana, a potom otkrila na koje svoje stavove je ponosna:

(FOTO) ŠTA ĆE VUK KOSTIĆ DA POMISLI? Umesto Novu godinu da provede sa DEČKOM, Ana Mihajlovski je otputovala sa NJIM!

KONAČNO UHVAĆENI! Ana Mihajlovski ne izbija iz Vukovog stana - pogledajte šta se dešavalo ispred zgrade! Glumica uradila nešto NEČUVENO (VIDEO)

"Stavovi su nešto neobično, a ponosna sam na to što smatram da su relativni i promenljivi. Iako bi neko rekao da je nedostatak stava loša stvar, smatram daje to fleksibilnost koju svako mora da razvije, kako bi živeo život sa što manje stresa. Naravno, imam stavove o svemu oko nas, ali ih se ne držim po svaku cenu. Dugo mi je trebalo da razvijem tu toleranciju i - eto, na to sam ponosna".

Iako je već neko vreme u srećnoj vezi sa glumcem Vukom Kostićem, ona ovog puta nije pominjala svog izabranika već je navela da bi trenutno najradije otputovala sa decom.

 - Ide mi se u neku kućicu, usred šume, gde kilometrima nema nigde nikoga, sa decom, na bar mesec dana -  rekla je Ana Mihajlovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija