• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

19:45

LEPA LUKIĆ U SUZAMA! Pevačicu GANULO kada joj se za pomoć obratila Snežana Đurišić! (FOTO)

Estrada

LEPA LUKIĆ U SUZAMA! Pevačicu GANULO kada joj se za pomoć obratila Snežana Đurišić! (FOTO)

Podeli vest

Iznenadila se!

Kao odgovoran savestan građanin, pridržava se svih mera i saveta stručnih lica, budući da su zvog ovog opasnog virusa, kako je poznato, najugroženije osobe starije od 65 godina.

(VIDEO) TRESLA SE BELA KUĆA! Anabala opet NASRNULA na Marka, obezbeđenje JEDVA uspelo da ih RAZDVOJI!(VIDEO)

Mnogi su se zapitali ko joj, u ovim teškim danima za sve nas, pomaže i vodi računa o tome da ima sve neophodno za normalan život.

Foto: Informer

"Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gde ću kad je prazno sve i ne bih da riskiram. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice", rekla je Lepa, koja je posebno istakla da joj je svoju pomoć ponudila koleginica Snežana Đurišić, koja je se setila u ovim teškim danima i time je potpuno ganula.

 MIKI ĐURIČIĆ SAMO ŠTO NIJE POSTAO OTAC! Pčelar i dalje nosi NANOGICU, a evo šta radi po KUPINOVU!

Foto: Prva TV printscreen

"Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Setila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba doneti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: "Imaš mene, ne treba nikog da zoveš". Njen sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovek, ali me posebno raznežila što se setila mene", rekla je Lepa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
violeta

pre 4 godine

Toliko patetike, prosto mi je smesno ! Mi smo stara nacija, mnogi su sami, cesto sa bednim penzijama, praznog spajza , praznog novcanika ! Lepa je u dobroj kondiciji, nema ove navedene probleme, pa ce lakse resavati ovo sto nas je sve snaslo ! Da ne bude maliciozno, imam 76 godina, takodje sam sama , znaci razumem problem !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija