• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2020

20:33

KAKAV PEH U LAJVU! Dragana Mirković ZABORAVILA TEKST svoje pesme - ''IMA I TREĆA STROFA?''

Estrada

KAKAV PEH U LAJVU! Dragana Mirković ZABORAVILA TEKST svoje pesme - ''IMA I TREĆA STROFA?''

Podeli vest

Hit snimak!

Pevačica Dragana Mirković jedna je od estradnih diva, čemu svedoče njeni koncerti na kojima je uvek na hiljade ljudi koji poštuju njen lik i delo, a njena pozitivna energija je ono što je pored njenih hitova krasi.

''ZBOG MINE JE OSTAO BEZ DINARA, A ONA SE SPRDA!” Prvo oglašavanje Mensurovog BRATA - pozvao PRODUKCIJU da ga uključe, HOĆE DA GA SKLONI OD NJE!

Foto: Printscreen You Tube

U moru pesama koje je u svojoj dugoj karijeri otpevala, normalno je da ne može svih ni da se seti u trenutku, pa je tokom izvođenja jedne od njih u jednoj emisiji doživela peh.

MILJANA završila na NASLOVNICI prestižnog AMERIČKOG MAGAZINA? Sa 180.000 evra na računu DOŽIVELA OVO! (FOTO)

Foto: printscreen Twitter

Naime, Dragana je zaboravila da njena pesma "Samo da te vidim" ima i treću strofu, pa se zbunila dok je izvodila plejbek i bez ustezanja pitala "Ima i treća strofa?", nakon čega je nastavila da igra, pa ponovo upitala:

"Šta ćemo sad?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mytavplovak on Oct 6, 2019 at 1:29pm PDT

 

Ipak, ovo je nije sprečilo da nastavi da igra uz taktove pesme i smeje se sebi samoj i tome što je zaboravila da jedan od njenih najvećih hitova ima i treću strofu.

SEĆATE SE ZEKE MILIONERA? Totalno se ZAPUSTIO - Više NE LIČI na sebe! IMA VELIKI PROBLEM! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija