• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

30.04.2020

15:25

NADAM SE DA NEĆE U SVEMU LIČITI NA MENE! Nataša Bekvalac postala ODLIČNA KUVARICA, progovorila o ćerkama, pa ŠOKIRALA SVE!

Estrada

NADAM SE DA NEĆE U SVEMU LIČITI NA MENE! Nataša Bekvalac postala ODLIČNA KUVARICA, progovorila o ćerkama, pa ŠOKIRALA SVE!

Podeli vest

Pevačica se odlično snalazi u ulozi domaćice.

Nataša Bekvalac provodi vreme u izolaciji sa ćerkicama Katjom i Hanom, a ova vanredna situacija joj je pomogla da uživa u čarima domaćinstva i da se maksimalno posveti naslednicama! 

Pevačica uživa u ispunjavanju želja svojim ćerkicama i po ceo dan eksperimentiše u kuhinji spremajući neka nova jela, preko dana sadi cveće, a čak je naučila da koristi i električnu kosilicu koju je dobila na poklon.

ŠOK INTERVJU ANE SEVIĆ: Umem da promenim OSIGURAČ, lepim tapete...A onda je otkrila na šta je potrošila svoj PRVI HONORAR!

 

- Čuda se dešavaju (smeh)! Trenutna situacija u zemlji uticala je i na mene, pa sam sada dvostruko vrednija nego inače (smeh). Šalu na stranu, imam vremena da se posvetim nekim stvarima za koje ranije zaista, zbog poslovnih obaveza, nisam bila u mogućnosti - kaže Nataša i otkriva kako provodi vreme u karantinu.

Foto: printscreen instagram/bekvalceva

- Kuvam (smeh). Postala sam vrsna domaćica i niko ne može da mi nađe zamerku. Ispunjavam sve želje Hani, koja je inače jako probirljiva kada je hrana u pitanju, ali sam uspela da joj doskočim i dokažem da je mama i te kako dobra kuvarica - priča Bekvalčeva kroz smeh i dodaje:

- Zasadila sam i prelepo cveće u bašti, koju sam sam okopavala, verovali ili ne, tako da sam i tu doktorirala (smeh). Dobila sam od prijatelja električnu kosilicu jer imam veliko dvorište koje mora da se sređuje s vremena na vreme i mogu vam reći da sam za vreme ovog karantina postala pravi majstor za sve poslove! Nema ko može da me nadmaši! - kaže Bekvalčeva.

Zbog svojih ćerki, Nataša se trudi da ispoštuje svaki praznik i obeleži ga na poseban način, a sada je otkrila kako će provesti Dan rada.

- Za Prvi maj ćemo svakako biti kod kuće i uživaćemo! Možda i spremim neko meso sa roštilja (smeh), eto i tu još da se oprobam. Nadam se da će moji najbliži uspeti da se organizuju i dođu kod nas tri kako bismo svi bili zajedno - otkriva Nataša.

Foto: informer.rs

(VIDEO) NALOŽILA SE KAO "SMEDEREVAC"! Zadrugari osudili Janjuša što je PREVIŠE dozvolio NJOJ! Lepi Mića urlao: Ostavi tuđe muževe, KOBILO!

S obzirom na to da se često šalila na račun svoje starije ćerke Hane, te nekoliko puta ispričala kako je „uhodi“ kada izađe do grada sa drugaricama, sada tih problema nema. S druge strane, mlađa ćerka Katja uživa u pažnji cele porodice Bekvalac.

- Tu sam mirna! Najdalje što može da ode jeste do dvorišta, a i tu mi na oku (smeh). Šalu na stranu, Hana je već odrasla, izuzetno je odgovorna i zaista nemamo problema. Sve se dogovaramo, ali volim da se neki red ipak zna! - kaže Nataša i dodaje da njene naslednice i te kako podsećaju na nju kada je bila mala. 

Rodila sam sebi dve male Nataše!

- Katja je jedan mali zvrk. Stalno se smeje i uživa da bude okružena ljudima. Neverovatno liči na Hanu kad je bila mala, ali i na mene, tako da mi je sad jasno kada kažu da jabuka ne pada daleko od drveta (smeh). Rodila sam sebi dve male Nataše. Nadam se samo da neće baš u svemu biti slične mami (smeh). Na sreću, imaju mene da ih vodim kroz život i trudiću se da to bude najbolji put - otkriva muzička zvezda.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija