• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

11:12

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI - MORAŠ LI TO DA ME PITAŠ?! Indi poludela kada su joj pomenuli Đoganijeve, a evo šta je rekla o LUNI!

Estrada

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI - MORAŠ LI TO DA ME PITAŠ?! Indi poludela kada su joj pomenuli Đoganijeve, a evo šta je rekla o LUNI!

Podeli vest

Rijaliti "Zadruga" mesecima unazad glavna je tema - dešavanja iz Bele kuće svakodnevno se komentarišu i prepričavaju na svakom koraku, te je to bila jedna od nezaobilaznih tema razgovora pevačice Indire Aradinović Indi i voditelja Ognjena Amidžića

On je Indi upitao kakav je njen stav kada je reč o akterima porodične sage koju gledaoci bez daha prate svakodnevno na Pinku, zbog čega je u prvi mah negodovala.

(VIDEO) ANABELA OTKRILA SVE O GAGIJEVOM ŽIVOTU, POSLUZI, 5 ŽENA I PROHTEVIMA! Ovo su KRILI godinama!

(VIDEO) SKANDAL! MARKO ZAVRŠIO SA JELENOM U KUPATILU, a Luna odmah URADILA OVO!

- Moraš li to da me pitaš?! - neprijatno je bilo Indi da govori o Đoganijima sa kojima je, inače, u srodstvu. Ipak, na kraju je priznala šta misli.

- Bilo bi glupo da ne prokomentarišem, a isto tako i da nešto previše ulazim u to... Žao mi je Lune što opet prolazi kroz takav pakao ljubavni, životni, lični. Ujedno mi je žao i mog ujaka koji se bori, koji je meni tamo jedan od jako dobrih igrača i koga duže godina znam, nego Lunu. Anabelu ne poznajem nešto, ali opet... Ne znam. I jedna i druga strana ispašta i ne mislim da je dobra ideja što su svo troje unutra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija