• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs, Informer.rs

18.05.2020

21:27

I ONA ĆE SE NAĆI U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA"?! Pevačica se posle DUGE PAUZE vraća - evo šta je tražila POPOVIĆU!

Estrada

I ONA ĆE SE NAĆI U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA"?! Pevačica se posle DUGE PAUZE vraća - evo šta je tražila POPOVIĆU!

Podeli vest

Spremna je da bude deo ovog muzičkog takmičenja.

Pevačica Slavica Ćukteraš je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine i bila je deo ekipe koju su činili Bane Mojićević, Tanja Savić, Steva Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić.

ONI ĆE UZETI 100 EVRA! Poznati se IZJASNILI - evo kako pevačice i glumci planiraju da potroše POMOĆ od države - mnoge će IZNENADITI!

Slavica je jedan period napravila pauzu u karijeri kako bi se posvetila trudnoći, a sada je priznala da je ovo takmičenje potpuno promenilo njen život i da je ponosna na ono što su ona i njena ekipa napravili. 

Foto: TV Pink printscreen

- To takmičenje je meni promenilo život u svakom smislu te reči, a popularnost koju sam dobila uživam i danas, iako sam napravila pauzu kako bih se posvetila porodici. Drugačije je vreme bilo kada se moja ekipa takmičila, mi smo bili pioniri u svemu tome i niko ne može da kaže da nismo napravili revoluciju - kaže Slavica.

NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI! Evo kako izgleda MAJKA Emine Jahović! Pevačica je od NJE nasledila LEPOTU! (FOTO)

Iako je bila deo ovog takmičenja pre 17 godina, Slavica je nastavila da prati Zvezde Granda i priznala nam je da bi volela da se nađe u ulozi člana žirija.

 

 

- Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, videla sam da je bilo gostujućih članova žirija i, iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila. Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu! Znam da je sada promenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sledeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se - našalila se pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija