• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

11:18

ISKRENO PRIZNAO! Ćemo otkrio da li postoji pesma nekog kolege koju ne bi otpevao - ''NE HVATAM SE BAŠ ZA...''

Estrada

ISKRENO PRIZNAO! Ćemo otkrio da li postoji pesma nekog kolege koju ne bi otpevao - ''NE HVATAM SE BAŠ ZA...''

Podeli vest

Bio je iskren!

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" juče je pratila pevača Amela Ćemana Ćema na njegovom putu ka Zagrebu, gde je sinoć održao nastup pred više od 2000 ljudi. Voditelj Ognjen Nestorović i ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" pratila je Ćema na svakom koraku, a na prvom mestu je on otkrio i kako je, pošto je već bio u Zagrebu, situacija na granici.

IZVELA JE NA PRAVI PUT, PA JE TRAGIČNO NASTRADALA! Dragana Mirković pomogla OVOJ PEVAČICI da stane na noge, a onda... ŠOK! (VIDEO)

 

- Mi imamo pozivno pismo i radne dozvole kada nastupamo bilo gde van granica Srbije. Nema stvarno nikakvih problema, što mi je jako drago, nadam se da će nam se otvoriti što pre sve granice, ne moramo da putujemo, ali nekako da se lakše osećamo - rekao je Ćemo, a onda su krenuli put Zagreba.

NE MORA NIKAD MIKROFON DA UZME U RUKE! Mile Kitić se OBEZBEDIO, evo kolika mu je PENZIJA! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Kada je došlo vreme da se ode u klub gde je Ćemo nastupao, pevač je priznao da se tu oseća kao domaći.

 

- Ovo je drugi put, odmah posle vanrednog stanja sam ja radio otvaranje kluba, ali ja se ovde osećam kao domaći, pun sam energije i jedva čekam da izađem na binu. Znam da su ovde nastupale Viki Miljković i Ana Bekuta - rekao je Ćemo, pa priznao da li postoji neka pesma koju nikad neće otpevati na nastupu:

- Pa sigurno neću otpevati neku pesmu koju ne znam, a ima takvih, ne usuđujem se ja da pevam baš sve. Ne hvatam se za to što ne mogu da iznesem na pravi način - zaključio je pevač, a onda je krenula ludnica!

DUBOK DEKOLTE I JOŠ VEĆI ŠLIC! Jelena Karleuša DRŽALA HALJINU da ne pokaže PREVIŠE - Uh, kakav STAJLING! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija