• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

01.07.2020

07:00

VERENIK TRUDNE PEVAČICE OTKRIVA ZA INFORMER: Imam koronu, ali nisam zarazio Anu Sević!

Estrada

VERENIK TRUDNE PEVAČICE OTKRIVA ZA INFORMER: Imam koronu, ali nisam zarazio Anu Sević!

Podeli vest

Biznismen Daniel Nedeljković ne izlazi iz stana otkad je saznao da je pozitivan na kovid-19, a Sevićeva ga neguje

Verenik Ane Sević Daniel Nedeljković pre pet dana je saznao da ima koronavirus i otad je u izolaciji. On boravi u odvojenim prostorijama u stanu u kojem živi i pevačica sa ćerkom Lorenom. Ana brine o zaraženom izabraniku, sprema mu hranu i ostavlja ispred vrata sobe, tako da nisu u direktnom kontaktu.

5 dana

je prošlo otkad je verenik Ane Sević Daniel saznao da ima koronu

Golicanje u grlu

- Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo možda tako preneli na druge - kaže Daniel na početku razgovora za Informer i nastavlja:

- Posumnjao sam na koronu kada je počeo da mi curi nos. Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test i pokazao je da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima.

ANA NIJE PUSTILA LORENU DA DOĐE NA SLAVLJE! Darko Lazić otkrio zašto ćerka danas nije SA NJIMA - Pitao sam da je pusti, ali... Žurka u Rumi upravo POČINJE (VIDEO)

Bez obzira na to što je Nedeljković zaražen, njegova trudna verenica Ana Sević i njena ćerka Lorena iz braka sa pevačem Darkom Lazićem nisu zakačile virus.

- Obe su se odmah testirale i stigli su im rezultati. Srećom, i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu, donese do vrata i tu ostavi - objašnjava biznismen.

Nigde bez maske

Izabranik folk pevačice ističe da nema ideju ni gde, ni kako se zarazio.

- Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci bio sam samo dvaput u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus. Moj savet svima je da nigde ne idu bez maske jer ovaj virus napada i mlade. Moramo svi da se čuvamo i da brinemo o svom zdravlju jer je ono najbitnije - poručuje Nedeljković.

Olja Crnogorac: Preležala sam virus

Bivša voditeljka i dizajnerka haljina Olja Crnogorac potvrdila je da je i ona bila pozitivna na koronavirus.
"Petnaest dana sam se borila sa koronom i pobedila e. Još uvek nisam kao nova... Nisam htela ranije da se oglašavam, jer sam videla kako se pojedinci odnose prema zaraženima", napisala je Olja na Tviteru.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija