• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

16.08.2020

22:35

Goga Sekulić postala DIREKTORKA ozbiljne KOMPANIJE U SRBIJI! Dok vlada KRIZA NA ESTRADI, pevačica započela novi BIZNIS!

Estrada

Goga Sekulić postala DIREKTORKA ozbiljne KOMPANIJE U SRBIJI! Dok vlada KRIZA NA ESTRADI, pevačica započela novi BIZNIS!

Podeli vest

Ne gubi vreme...

Folk pevačica Goga Sekulić već mesecima ne nastupa, kao i brojne njene kolege, zbog pandemije koronavirusa.

S obzirom na to da nema prihode od osnovnog zanimanja, Goga je rešila da pokrene privatni biznis od kojeg će moći da zarađuje novac i živi.

SESTRA Bogdane Ražnatović IZGRMELA U ZLATNOM KUPATILU! Ceca se odmah OGLASILA, a evo šta joj je poručila! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 5. Авг 2020. у 7:29 PDT

NEDA UKRADEN PODELILA RADOSNE VESTI! Pevačica ne skida OSMEH sa lica - PRESREĆNA JE! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

 

- Kada se sve vrati u normalu nastavljam sa nastupima, ja od pevanja nikada neću odustati, a i uveliko snimam nove pesme, očekuje vas nešto mnogo dobro - rekla je pevačica.

Za Sekulićevu se kaže da je mnogo uporna i ambiciozna u svom poslu, ona i u doba korone ne odustaje od posla nego vredno radi pokrenula je ozbiljan biznis od kojeg ima dobru zaradu, a evo o čemu je reč:

Foto: printscreen instagram/sekulicgoga

- Ovaj biznis je vec duže vreme u planu tačnije radilo se na tome pre ove situacije koja je zadesila ceo svet. Ja sam ambiciozna tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče platforme to je biznis 21 veka - rekla je pevačica, pa dodala:

- Ja sam direktor franšize u Beogradu, volim auta tako da sam se odlučila - zaključila je pevačica.

Kao što je već poznato Goga je inače diplomirani ekonomista, pa i nije čudo što se pored pevanja odlučila na ovaj korak. Sigurni smo da Sekulićeva neće odustati od pevanja, i da će prvom prilikom održati nastup za sve one koji je vole čim situacija to dozvoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Dobra šala - para nema. A gde je završila ekonomski fakultet - Ibarska magistrala ili Rožaje?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija