• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

29.08.2020

07:30

VELJKO RAŽNATOVIĆ: Moj sin će prvi put videti tatu u ringu! A evo šta je rekao o Ceci i Bogdaninoj majci! "Otimaju se..."

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ: Moj sin će prvi put videti tatu u ringu! A evo šta je rekao o Ceci i Bogdaninoj majci! "Otimaju se..."

Podeli vest

Nikad iskreniji!

Veljko Ražnatović (23) sprema se za prvi meč nakon što je preležao koronu. Mladi bokser će se 4. septembra suočiti u ringu sa Ukrajincem Denisom Kazakovim, a iz prvog reda gledaće ga, verovali ili ne, njegov tromesečni sin Željko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tigerblood

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 14. Авг 2020. у 3:00 PDT

- Moj sin će doći na taj meč! Tad će prvi put videti tatu u ringu. Voleo bih da mi sin bude bokser. Ne verujem da će biti pevač, ne hvata to mušku stranu Ražnatovića, već samo žensku. Mislim da će biti malo pametniji, pa da se okrene sportu. Tačno je da sam u jednom periodu pisao pesme, ali ja nisam imao tatu... Željko ima mene da ga učim da bude sportista! Siguran sam da će biti i zavodnik, ali ne znam da li će se mlad oženiti kao ja - kaže Veljko i dodaje da se baka Ceca i baka Danijela otimaju ko će više da čuva unuka:

SLAVLJE U KUĆI NAŠE PEVAČICE! Podelila RADOSNE VESTI - čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

- Svi mi pomažu, tako da mogu da se posvetim treninzima. Supruga Bogdana brine o Željku, a tu su da pripomognu i moja i njena majka. Ma svi se otimaju ko će da ga pazi!

Ražnatović priča kakve je imao posledice zbog korone, ali je ubeđen da će u narednom meču pobediti.


- Iako nisam imao nikakve simptome, korona mi je odmogla. Dugo mi je trebalo da se vratim u formu... Pred svaki meč pomolim se Bogu i mislim samo pozitivno. U narednom meču biću ubitačniji! Jedva čekam da uđem u ring. Moj protivnik je niži od mene, ali je hrabar i iskusniji. Verujem da ću ga nokautirati do druge-treće runde - samouveren je Veljko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija